Başkan Deniz Boğuntu Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Deniz Boğuntu Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, ilçeden 45 km uzakta ki Boğuntu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, ilçeden 45 km uzakta ki Boğuntu Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.


Başkan Yardımcısı Necdet Ünal, Meclis Üyeleri Aziz Saydam, Mehmet Ali Genç ve Adil Aslan, Boğuntu Mahalle Muhtarı Mehmet Oktar ile Çaltıbükü Mahalle Muhtarı Nazım Saydam'ında katıldığı ziyarete Boğuntu Mahallesi sakinleri büyük ilgi gösterdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Mahalle Muhtarı Oktar; "İlçemizin en uzak mahallesine teşrif eden Belediye Başkanımız Sayın Durmuş Deniz'e, Başkan Yardımcımıza ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum. 30 - 40 senedir greyder görmeyen yollarımız, sağolsun başkanımızın verdiği talimat ile asfalt gibi düzeltildi. Mahallemize yaptığı hizmetlerden dolayı başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Kendisini karşılayan Boğuntu Mahallesi sakinlerine hitap eden Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, 56 mahalleden gelen talepleri yaptıkları planlama ile yerine getirdiklerini belirtti. Hizmetlerin aralıksız olarak süreceğini ifade eden Başkan Deniz; " Özellikle yaz döneminde Boğuntu vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı yayla yolu ile ilgili gelen talebi belediyemizin iş makineleri ile kısa sürede yerine getirdik. Sadece Boğuntu'da değil, 56 mahallemizin tamamında ve sorumluluk alanımızda bulunan tüm yaylalarımızda önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Henüz 4 aylık belediye başkanı olmamıza rağmen önemli işlere imza attık. Çünkü geçmiş 5 yılda mahallelerimize yaptığımız ziyaretler, muhtarlarımızdan aldığımız talepler ve vatandaşlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde hangi mahallenin ne gibi sorunu olduğunu ve bu sorunların nasıl çözüleceğini planlamıştık. Bugüne kadar yaptığımız gibi önümüzdeki süreçte de temel belediyecilik hizmetlerimizi sürdürürken vatandaşlarımızla bir araya gelmeyi de asla aksatmayacağız. Kentimizin asıl sahibi olan vatandaşlarımızın görüş ve önerileri doğrultusunda hizmetlerimizi planlayacağız. Bugün bizleri ağırlayan Boğuntu Mahallesi Muhtarımıza ve Boğuntulu vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur Cumhur İttifakından Basın AçıklamasıÖnceki Haber

Anamur Cumhur İttifakından Basın Açıklam...

Başkan Deniz Yaylalarda Vatandaşlarla Bir Araya GeldiSonraki Haber

Başkan Deniz Yaylalarda Vatandaşlarla Bi...

Haber Yorumları

  • Ferda08-08-2024 16:36

    (DÜŞÜNÜN)...sokak köpekleri yüzünden çocuklar,yaşlılar ölüyor,sakat kalıyor.Trafik kazaları oluyor..Salgin hastalıklar yayılıyor.Insanlar sokağa çıkamıyor.. İNSANLAR zarar görürken hatta ölürken tepki vermeyenler sokak köpekleri toplanacak diye ayağa kalktı...resmi gazetede kanun çıktı...SOKAK KÖPEKLERİ DERHAL TOPLANSİN..artık bıktık...Yeter...

  • Aziz Saydam05-08-2024 23:25

    Gittiğimiz her yerde vatandaşlarımızın memnuniyeti var, yaylada 100 km yakın stabilize yol yaptık, yörükler, vatandaşlar teşekkür ediyor

Yorum Yazın