

Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Gamze Burhan ve eşi, iş insanı Bayram Ali Burhan, Anamur Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni Özcan Günger’i iş yerinde ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Anamur Belediyespor üzerine sohbet edilerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başkan Burhan, kulübe verdiği desteklerden dolayı Özcan Günger’e teşekkür etti.
Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Gamze Burhan ve Anamur Belediyespor Kulüp Başkan yardımcısı iş insanı Bayram Ali Burhan, Anamur Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni Özcan Günger’i iş yerinde ziyaret etti. Ziyarette Anamur Belediyespor ve ilçenin spor gündemine ilişkin karşılıklı sohbet ve fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Gamze Burhan’dan Özcan Günger’e teşekkür
Anamur Belediyespor Kulüp Başkanı Gamze Burhan ve eşi iş insanı Bayram Ali Burhan, Anamur Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni Özcan Günger’i iş yerinde ziyaret etti.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Anamur Belediyespor’un çalışmaları, kulübün geleceği ve Anamur sporunun gelişimi üzerine karşılıklı sohbet gerçekleştirildi. Ziyarette ayrıca fikir alışverişinde bulunuldu.
Başkan Gamze Burhan, Anamur Belediyespor’a bugüne kadar verdiği desteklerden dolayı gazeteci Özcan Günger’e teşekkür etti.
“Anamur Belediyespor’un yanında olmaya devam edeceğiz”
Anamur Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni Özcan Günger ise Anamur Belediyespor’un her zaman yanında olacaklarını ifade etti.
Günger, Anamur Belediyespor’un başarısı ve Anamur sporunun daha iyi noktalara gelmesi için desteklerini sürdüreceklerini belirterek, Başkan Gamze Burhan ve eşi Bayram Ali Burhan’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Karşılıklı iyi dileklerin paylaşıldığı ziyaret, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.




























Yorum Yazın