Torunoğlu ‘’ Anamur’a Hizmet İçin Köstek Değil Desteğiz’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Torunoğlu ‘’ Anamur’a Hizmet İçin Köstek Değil Desteğiz’
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Torunoğlu ‘’ Anamur’a Hizmet İçin Köstek Değil Desteğiz’
Anamur, Anamur Haber, Anamur Son Dakika,

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Torunoğlu,yazılı bir açıklama yaparak,Anamur’un tanıtımına katkı sunacak ve geleceğine yön veren her türlü çalışmayı desteklediklerini söyledi.


ANTSO Başkanı TORUNOĞLU ‘’ Ticaret ve Sanayi Odası olarak , Anamur’a Hizmet için köstek değil desteğiz ’’




Torunoğlu yaptığı yazılı açıklamada;\'\' Sayın Belediye Başkanımız ,Her Belediye Meclis toplantısında her platformda , Ticaret ve Sanayi Odası olarak Tarım fuarını engellediğimizi katılımcılara katılmayın diye telefon açıldığını söylüyor.

Sayın Başkana soruyorum ; madem engeliz de 2018 yılı Fuarının yapılması izni için Fuar şirketi Odamıza müracaat için son günleri bekleyip 31.07.2017 tarihinde müracaat yazısını getirmiştir. Odamız Yönetim Kurulu toplantı gündemi belirlenip dağıtıldığı halde ilgili müracaat dilekçesi ve evrakları 01.08.2017 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda gündem dışı olarak değerlendirilerek Yönetim kurulumuzca uygun görülmüş ve aynı gün tarafımdan imzalanarak kargo ile onay için TOBB’ye gönderilmiştir.

Acaba engelleme durumu olsa bu talep bekletilmezmi , Ayrıca Sayın Başkan katılımcılar için telefon açılıyor diyorsunuz , ne şahsım nede yönetimim asla böyle bir şey yapmadı sizi ispata davet ediyorum.

Sayın Başkan, Tarım Fuarına engel olan insan TOBB Türkiye Fuarlar Sektör Meclisi Başkanı Sayın Cihat Alagöz’ü Anamur Tarım Fuarına ve Bölgemize destek olmak için Genel Sekreterimle ziyaret ederek hem destek, hem de dış devletlerden tedarikçi firmalar talep edilmiş ve isteklerimiz kabul edilmişti. Şahidim hem Genel Sekreterim hem de Sayın Cihat Alagöz’ün 7 Temmuz 2017 tarihli olarak yayınlayıp paylaşmış olduğu Facebook mesajında yazdığıdır ve Desteğimiz mesajda da görülmektedir.

Sayın Başkan size sorarım, hem Odayı suçluyorsunuz da acaba şahsınızı Anamur’u ilgilendiren konulara şahsım Oda adına davet ettiğim halde niçin katılmadınız?

Başkanım lütfen iftiralarınız biraz ispatlı olsun, lütfen anlatılanla değil, duyduklarınızla değil bizzat duyduğunuza gördüklerinize inanın.

Ben ve arkadaşlarımızın Anamur için yaptığımız çalışmalara bizimle olan, İlçemizdeki tüm STK’lar, basın, iktidar ve muhalefet tüm siyasi parti başkanları, Kaymakamımız, Milletvekillerimiz, Sayın Bakanımız Lütfi Elvan Bey her platformda Odamızla iç içe oluyor da siz neden katılmıyorsunuz,Bu kişiler biz kendilerine engel olsak bizimle çalışır mı, toplantılara katılır mı acaba,

Sayın Başkanım, siz bizlere ne kadar yaklaşırsanız biz size on katı yaklaşırız. Anamur’a yapılacak her hizmetin destekçisiyiz, köstek değiliz. Yeter ki aslı astarı olmayan iftira içeren beyanlar olmasın.\'\' İfadelerine yer verdi.





(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });

loading...

var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();






Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=123131;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.123131.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); });














  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yarım Ton Uyuşturucu Ele GeçirildiÖnceki Haber

Yarım Ton Uyuşturucu Ele Geçirildi

Türkiye Eurovision\'a geri mi dönüyor?Sonraki Haber

Türkiye Eurovision\'a geri mi dönüyor?

Yorum Yazın