Seçer Kılıçdaroğlunun Katıldığı Toplantı İle Projelerini Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Seçer Kılıçdaroğlunun Katıldığı Toplantı İle Projelerini Açıkladı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Seçer Kılıçdaroğlunun Katıldığı Toplantı İle Projelerini Açıkladı
Secer Kilicdaroglu\'nun Katildigi Toplanti Ile Projelerini Acikladi

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu\'nun da katıldığı program ile projelerini açıkladı.


Vahap Seçer’in proje tanıtım toplantısı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğu da Mersin’e geldi. Kılıçdaroğlu Mersin programı kapsamında ilk olarak Organize Sanayi Bölgesi’nde iş insanlarıyla bir araya geldi. CHP Genel Başkanı daha sonra bir fabrikada işçilerle öğlen yemeği yedi, ardından da Vahap Seçer’in proje tanıtım toplantısına katıldı.
Proje tanıtım toplantısında konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı Vahap Seçer, hem CHP’nin adayı olmanın, hem Mersin’de her kesimden insanın umudu olmanın sorumluluğunu taşıdığına dikkat çekti.
CHP kadrolarının bilgili, birikimli kadrolar olduklarını belirten Vahap Seçer, “Evvel Allah bu işi de kotaracağız, seçimi kazanacağız. Ama davul çaldırtmayacağız. Seçimlerden bir süre sonra insanlar Cumhuriyet Halk Partili başkana helal olsun dedikleri zaman, verdiğimiz oy anasının ak sütü gibi helal olsun dedikleri an bizi sevineceğiz, işte o zaman davul çaldıracağız” dedi.
Vahap Seçer’in konuşmasının bu bölümünde 13 ilçenin ve bu ilçelerdeki belediye başkan adaylarının isimlerini tek tek sayması salonda coşkuyla karşılandı.
ANAMUR, BOZYAZI, AYDINCIK, SİLİFKE İÇİN TURİZM PROJELERİ

“Mersin’de 6 adet turizm bölgesi var ama yatırım hiç yok. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın adım atmasını beklemeyeceğiz. Anamur, Bozyazı, Aydıncık, Taşucu, Narlıkuyu’da turizm merkezleri ilan edeceğiz. Bu merkezler için imar çalışması yapacağız, turizm tesislerine açacağız. Gerekirse turizm yatırımcısına ruhsatını alabilmesi için ben eşlik edeceğim.”

‘TÜM ZAMANLARIN EN UCUZ SUYU BENİM DÖNEMİMDE OLACAK’

“Mersin sıcak memleket. Yaz aylarında insanlar her gün duş almak zorunda. Haliyle su faturaları kabarıyor. 13 ilçede de insanlar su faturalarından şikayetçi. Vatandaş diyor ki, 50 liralık su harcıyorum, 40 lira da vergi ekleniyor, 90 lira ödüyorum. Vergi kısmını milletvekillerimize havale ediyorum. Onlar yasa önerileri versinler. Ben şunu söylüyorum: Benim başkanlığım dönemimde Mersin, tüm zamanların en ucuz suyunu içip kullanacak. Diyorlar ki kaynağı nereden bulacaksın? Mersin’de para var. Ama bir sorun var: Kasanın altında fare var. O fareyi kasadan uzaklaştıracağız, kaymağı yaratacağız.”

‘HER MAHALLEYE KREŞ YAPACAĞIZ’

“Her mahalleye kreş yapacağız. İşe giden anne baba çocuklarını belediyenin güvenli kollarına emanet edecek. Biz o çocuklara bakacağız. Sütünü de vereceğiz, mamasını vereceğiz. Aylarca evden çıkamayan engelliler var. Denizi görmeyen engelliler var, sahilde yürüyemeyen yaşlılar var. Bunları evlerinden alıp gezdireceğiz, evlerine bırakacağız. Bakıma muhtaç olanlara biz bakacağız. Yaşlıların oğlu, kızı, engellilerin kardeşi, annesi, babası olacağız.”

‘HER CANLININ BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM’

“Burada hayvanseverler var. Hayvanlarla ilgili tek bir cümle söylüyorum. Ben, sadece Mersin’de yaşayan 1 milyon 800 bin insanın belediye başkanı olmayacağım. Ben Mersin’deki kurdun kuşun da, Allah’ın yarattığı her canlının da belediye başkanı olacağım. Söz veriyorum.”









  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur Cumhur İttifakı Adayı Kılınç Projelerini AnlattıÖnceki Haber

Anamur Cumhur İttifakı Adayı Kılınç Proj...

Vergi Dairesinden Mehmet Çıtırkıya Teşekkür BelgesiSonraki Haber

Vergi Dairesinden Mehmet Çıtırkıya Teşek...

Yorum Yazın