Anamur Cumhur İttifakı Adayı Kılınç Projelerini Anlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur Cumhur İttifakı Adayı Kılınç Projelerini Anlattı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur Cumhur İttifakı Adayı Kılınç Projelerini Anlattı
Anamur-Cumhur-Ittifaki-Adayi-Kilinc-Projelerini-Anlatti


Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç, projelerini anlattı.

Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç\'ın yemekli projelerini açıklama proğramı deyim yerindeyse şölene dönüştü.Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç, Ak parti İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve Belediye Meclis Üyesi vede çok sayıda MHP ve Ak Partili çok sayıda partili katıldı.


Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç\'ı salona girişi esnasında meşale vede havayi fişellerle karşılandı.MHP İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve Ak parti İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz yaptıkları konuşmalarda birlik beraberliğe önemine değindiler.


MHP İlçe Başkanı Adnan Gübbük konuşmasında ise ;“Mersin ve Anamur’a adam gibi adam pırlanta gibi birer aday gönderdiler,birisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız sayın Hamit Tuna, ikincisi de Anamur Belediye Başkan Adayımız sayın Hidayet Kılınç’tır. Bundan sonra bize düşen nedir? Dostumuza arkadaşımıza, komşumuza, ahbabımıza bu iki adayımızı en güzel şekilde anlatmak ve 31 Mart akşamı gülen taraf biz olacağız Allah’ın izniyle.” diyen Gübbük, Pazar günü Mersin’e gelecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı karşılamak üzere kalabalık bir şekilde Mersin’de olalım. Şeklinde çağrıda bulundu.
Ak Parti İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz yaptığı konuşmada; \'\'En güzel altın kafese götürmüşler kuşu koymuşlar, Vatanım,Vatanım demiş bugün Suriye\'nin halini hep beraber görüyoruz. Mısır\'ın haline Ortadoğu\'nun halini Allah esirgesin çok büyük imtihanlar var kendimizden örnek verecek olursak seralarımız , bağ ve bahçelerimiz olsun istedikleri kadar mal varlığı olsun , yatları katları olsun neye fayda,neye yarar adamalrın hürriyetleri yok, adamaların istikbali yok , istiklali yok sayın Cumhurbaşkanımız özellikle 15 Temmuz öncesinden bazı mesalelerinde tedarikli yapmış olduğu siyaseten adımları 15 Temmuz sonrasında da yaşanan hadiselerde hep bareber gördük\'\' diye konuştu.

Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç konuşmasında ise ; \'\'her iki camianın kenetlenip kırt yıllık gibi tek parti olarak nasıl görüldüğünü kamuoyu bizi takdirle karşılamaktadır. Her iki ilçe başkanlarımız bu seçimin bir Beka meselesi olduğunu çok güzel anlatılır ağızlarına sağlık.31 mart akşamı hem Mersin\'de hem Anamur\'da hem 13 ilçede Allah\'ın izniyle Cumhur ikdidarı, ikdidar olacaktır.Türkiyede hesap yapanalr Mersin\'den çok güzel bir tokat yiyecekler\'\' dedi.

Ayrıyeten Kılınç ; \'\'Muhtarlar şunu iyi bilsin muhtarlarım Kıyıda köşede oturacak değiller, Muhtarlarıma adam gibi oturacak bir lokal yapacağım kapıda geldikleri vakit beklemeyecekler baş köşemizde olacaklar Allah\'ın izniyle onlar gelmediği vakit biz mahallelere gideceğiz beraber toplantı yapacağız halkla beraber çözümü yerinde bulacağız.Muhtarların Partisi olmaz muhtar vatanını bayrağını dinini dilini seven insandır.Devletin kapısıdır, devletin en güvenilir kişisidir\'\' dedi.

Proje sunumunu ise MHP Anamur Belediye Meclis Üsyesi Adayı Hatice Bozkurt Kutlutürk gerçekleştirdi.


Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç\'ın yemekli projelerini açıklama proğramı ilerleyen saatlerde hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.



[youtube https://www.youtube.com/watch?v=l1HxSaO3b_w]




















  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur Şehir Stadına İlk Giriş Yapan 100 Kişiye Kitap HediyeÖnceki Haber

Anamur Şehir Stadına İlk Giriş Yapan 100...

Seçer Kılıçdaroğlunun Katıldığı Toplantı İle Projelerini AçıkladıSonraki Haber

Seçer Kılıçdaroğlunun Katıldığı Toplantı...

Yorum Yazın