Özgür Özuğur Anamur Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Özgür Özuğur Anamur Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Özgür Özuğur Anamur Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı
Anamur, Anamur Haberci, Anamur Haberleri, Anamur Haber, Anamur Son Dakika,

Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Özgür Özuğur Anamur Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı.

Özgür Özuğur Cumhuriyet Halk Partisi\'nden Anamur Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladı:

Cumhuriyet Halk Partisi Anamur ilçe örgütünde düzenlenen bayramlaşma proramın\'da adaylığını açıklayan Özgür Özuğur konuşmasında ise; \'\'Çıktığım bu yolda, büyük bir aşk ve tutkuyla bağlı olduğum Anamur’u hep birlikte hak ettiği ve hayal ettiğimiz yerlere taşımak için kutsal bir görev olarak adlettiğim Anamur 3 Belediye Başkanlığı görevine zamanın ve mekanın ötesinde alışılmamış, örnek bir sosyal demokrat belediyecilik için partimizden, Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adayıyım. Siyasi zaferler kazanılmadan ekonomik zaferlerin, teknolojik zaferlerin ve daha birçok zaferin bir ehemniyeti olmadığını görerek başladığım siyasi hayatıma; yaptıklarımız kadar yapmadıklarımızdan da sorumlu olduğumuzun bilincinde olarak çocuklarımız için yarınlarımız için bu yola baş koyuyorum.\'\' dedi.


Cumhuriyet Halk Partisi\'nden Anamur Belediye Başkan Aday Aday Özgür Özuğur 
sitemize yaptığı açıklamada ; \'\' Cumhuriyet Halk Partisini Anamur’da 1.parti yaparak altı oklu bayrağı belediye binasının burçlarına dikeceğini vede sosyal belediyeciliği Anamur\'a getireceğini \'\' söyledi.

Özgür Özuğur adaylığının açıklamasının ardından vatandaşlarla kuçaklaşarak, partililer tarafından hayırlı olsun tebriklerini kabul etti.

Özgür Özuğur Kimdir :

1973 yılında Anamur Göçmenler Mahallesi’nde asker bir baba ve öğretmen bir annenin oğlu olarak dünyaya geldi. İlk,orta ve lise öğrenimlerini üstün başarılarla Anamur’da tamamladıktan sonra sırasıyla ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği’nden lisans,ODTÜ Endüstri Mühendisliği’nde master derecelerini aldı. Halen Kara Harp Okullu, Savunma Bilimleri Enstitüsü,Hareket Araştırması Anabilimdalı’nda doktora çalışmalarını yürütmekte. 18 yıllık profesyonel iş hayatı Türk Savunma sanayinin öncü kurumları ASELSAN, TÜBİTAK ve HAVELSAN’ DA olmak üzere ileri askeri teknolojilerin ve projelerin milli yeteneklerle geliştirmesi üzerine olmuştur. Evli ve bir kız, birde erkek olmak üzere iki çocuk babasıdır.



















  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yiğit ; Anamur\'un Ufkunu Açacak Hizmet Aşkıyla Dolu Bir GençÖnceki Haber

Yiğit ; Anamur\'un Ufkunu Açacak Hizmet...

CHP Anamur\'da BayramlaşmaSonraki Haber

CHP Anamur\'da Bayramlaşma

Yorum Yazın