MHP Anamur, Adım Adım 2023 -Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı Gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Anamur, Adım Adım 2023 -Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı Gerçekleştirdi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
MHP Anamur İlçe Teskilatı, Adım Adım 2023 -Anlatma ve Aydınlatma Toplantısı gerçekleştirdi.

MHP Anamur İlçe Teşkilatı,Adım 2023 İlçe ilçe Anlatma ve Aydınlatma toplantısı düzenledi.

Anamur Belediyesi 82 Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen kahvaltılı toplantıya,MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MHP Disiplin Kurulu Genel Sekreteri ve YSK Temsilcisi Kürşat Türker Ercan MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Mersin Milletvekilleri Olcay Kılavuz ve Baki Şimşek, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Bozyazı Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya, Ocak Başkanı Mehmet Emin Erdinç, İl ve İlçe Teşkilatı Üyeleri, STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda partili vatandaşlar katıldı.

Toplantı sayğı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.MHP Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük'ün açılış konuşmasının ardından  Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP Disiplin Kurulu Genel Sekreteri ve YSK Temsilcisi Kürşat Türker Ercan, MHP MYK Üyesi Serdar Soydan, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz konuşmalar yaptı.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç yaptığı konuşmasında, “Ülkemizin istikbali için çalışmak her dönem olduğu gibi yine ülkücülerin görevidir ülkemiz ve milletimiz kendisinin veya partisinin siyasi istikbali için Her türlü ittifakı meşru gören bir yapı temsil edilemez. Milliyetçi Hareket Partisinin kırmızı çizgileri gayet net ve açıktır. Ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü tartışmaya açmayan Türkiye ve Türk milletini koruyan kollayan yücelten hiçbir kimseyle bir problem yoktur. Mersin’de başka Siirt’te başka konuşan kravatlı teröristlerle  İttifak kurmaktan kaçınmayan kavalaya şefaat dileyen, Demirtaş’la planlar yapan, Karabağ’da, Suriye’de, Mavi vatanda verilen mücadeleleri gereksiz işler olarak gören CHP ve ortaklarının bu ülkeye verebilecekleri hiçbir şey yoktur.  Atatürk zihniyetinden uzaklaşan, Türk düşmanlarını ve HDP merkezlerini, genel merkezi oluşturan Bu yapının Türk milletinin menfaatine iş yapması mümkün değildir. “diye konuştu.

Program ilerleyen saatlerde sona erdi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Erdal Karan: Hidayet Kılınç’ın yaptığı açıklamaları talihsiz buluyoruzÖnceki Haber

Erdal Karan: Hidayet Kılınç’ın yaptığı a...

“El Bebek Gül Bebek” Projesinde Dağıtılan Paket Sayısı 25 Bine UlaştıSonraki Haber

“El Bebek Gül Bebek” Projesinde Dağıtıla...

Yorum Yazın