Koronavirüs Biontech Sinovac Turkovac aşısı olanlar dikkat! Kötü haber geldi bunu yapmanız gerekiyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Koronavirüs Biontech Sinovac Turkovac aşısı olanlar dikkat! Kötü haber geldi bunu yapmanız gerekiyor
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Milyonlarca kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgını aşının bulunması ile sona ermişti. Koronavirüs aşısı olanlara kötü haber geldi.

Koronavirüs Biontech Sinovac Turkovac aşısı olanlar dikkat! Kötü haber geldi bunu yapmanız gerekiyor - Tüm dünya 2019 senesinde Çin'den gelen görüntüler ile şok olmuş, Wuhan eyaletinde ortaya çıkan gizemli hastalık büyük yankı uyandırmıştı.

 

Hastalık sonrasında büyük bir hızla tüm dünyaya yayılmış, 2020 senesinde Dünya Sağlık Örgütü hem hastalığa yakalanan kişi sayısı hem de hastalık nedeni ile hayatını kaybeden kişilerin sayısında yaşanan artışın etkisi ile pandemi ilan edilmişti. Tüm dünya kabus dolu günler yaşarken koronavirüs aşısının bulunması ile tüm yasaklar kademeli olarak kaldırılmıştı.

 

KORONAVİRÜS AŞISI OLANLAR DİKKAT!

Dünya genelinde milyonlarca kişinin hem hastalıktan korunmak hem de uygulanan zorunlu karantina tedbirlerinden kurtulmak için olduğu koronavirüs aşısı hakkında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Almanya'da aşıya karşı davalar peş peşe açılırken özellikle de BionTech aşısının yan etkileri iddiaları gündemi meşgul ediyor.

KORONAVİRÜS AŞISI OLANLAR NE YAPMALI?

Yapılan aşıların aşı değil gen tedavisi olduğunu iddia eden Prof. Dr. Canan Karatay ise aşı olanların tek çaresinin doğal beslenme olduğunu belirterek "Bunun içinde çok fazla yabancı madde var. Ben bir iç hastalıkları uzmanı olarak her gün 15-20 hastada görüyorum bu şikâyetleri.

Pıhtıyı önlemek için beslenme çok önemli. En önemli besin ise zeytinyağı. Soğuk sıkım, doğal zeytinyağı bir ilaçtır. Herkes içsin. Kilo aldırmaz, karaciğer yağlanmasını da azaltır. Tüm vücudu temizler. Zeytinyağı doğal kan sulandırıcıdır. Vücudun tüm organlarını besler, onarır. Kalp kizini, alzheimeri engeller. Ayrıca bol bol su, hareket, uyku çok önemli" diyerek aşı olan kişilerin mutlaka bunlara dikkat etmelerinin gerektiğini ifade etti.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eris varyantı Türkiye'de ! MEB 4 gün okul 3 gün tatil ve uzaktan eğitim kulisleri hareketlendiÖnceki Haber

Eris varyantı Türkiye'de ! MEB 4 gün ok...

Eris Bu Belirtilerle Başlıyor! Grip Sanıp Önemsememezlik Yapmayın...Sonraki Haber

Eris Bu Belirtilerle Başlıyor! Grip Sanı...

Yorum Yazın