Çarıklarda Cumhur İttifakı Rüzgarı Esti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Çarıklarda Cumhur İttifakı Rüzgarı Esti
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Çarıklarda Cumhur İttifakı Rüzgarı Esti

Çarıklar’da-Cumhur-İttifakı-Rüzgarı-Esti


Cumhur İttifakı  MHP Mersin  Büyükşehir Belediye Başkan  adayı Hamit Tuna bir dizi açılış ve ziyaretler için Anamur’a geldi.


Hamit Tuna’ya açılışlarda Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç ,Akparti İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, MHP İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve Belediye Meclis Üyesi adayları eşlik etti.Anamur’daki programın bir bölümüne MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de katıldı.Adaylar ilçe merkezinde ,Ören’de ve Çarıklar’da Seçim İletişim Bürosunu açtılar,ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulundular.

Çarıklar’da konuşan Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç,”Maşallah şu kalabalığa bak.Çarıklar bu işi bitirmiş.Bu kalabalık bunu gösteriyor.Her zaman sizlerle hep gurur duydum,Çarıklar benim köyüm dedim.Eksiklerinizi,problemlerinizi araştırdım.Yollarınız bozuk,su probleminiz var,kanalizasyon probleminiz var.İnşallah belediye başkanı olduğum da Çarıklar hizmete doyacak.Bu meydanda açıklıyorum.Tüm sorunlarınızı çözeceğim. Anamur Belediyesini çok borçlandırmışlar.Biz Büyükşehir Belediyesinin gücü ve genel iktidarın gücü ve benim devlet tecrübemle Anamur’un bütün problemlerini çözeceğiz.On yıldır Çarıklar’ın sorunları çözemeyenlere ve devlet tecrübesi olmayanlara bu yetkiyi sakın vermeyin, maceraya girmeyin.Fakat bu kalabalık onlara bu yetkiyi vermeyeceğinizi gösteriyor.Bu büyük desteğiniz için teşekkür ediyorum,Allah sizlerden razı olsun.”dedi.

Cumhur İttifakı  MHP Mersin  Büyükşehir Belediye Başkan  adayı Hamit Tuna konuşmasında,”Mersin’de ne varsa Çarıklar’da da olacak.Tüm sorunlarınızı Hidayet Kılınç’la birlikte çözeceğiz.Belediyecilikte başarımızı ispat ettik,kıt imkanlarla bir köy olan Toroslar’ı modern bir şehir haline getirdik.İnşallah yetki verdiğiniz de Büyükşehir,hükümetimiz ve burada sayın Hidayet Kılınç ile Anamur’u kalkındıracağız.

Anketlerde çok öndeyiz .Cumhur İttifakı kazanmasın diye uğraşanlar var, fakat başaramayacaklar.İnşallah seçimleri açık ara kazanacağız.”dedi.






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Seçer İYİ Partiye gönül verenler bunların hesabını sandıkta sorunÖnceki Haber

Seçer İYİ Partiye gönül verenler bunları...

Hamit Tuna hizmette asla adaletsizlik yapmayacağızSonraki Haber

Hamit Tuna hizmette asla adaletsizlik ya...

Yorum Yazın