Başkan Torunoğlu Toplantının Detaylarını Açıkladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Torunoğlu Toplantının Detaylarını Açıkladı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Başkan Torunoğlu Toplantının Detaylarını Açıkladı



Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Torunoğlu 05 - 06 Temmuz 2019 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde düzenlenen Türkiye –KKTC Ticaret Odası Forumu II. Ortak Toplantısı ve Türkiye– KKTC Ticaret Odası forumu 1. Ekonomi Konferansı hakkında bilgiler verdi.


Torunoğlu yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeler yer verdi;

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye – KKTC Ticaret Odası forumu Başkan yardımcısı olarak Şahsım , Odamız Meclis Başkanı Mehmet Yılmaz , Meclis Başkan Yardımcısı Ayhan Şen , Yönetim Kurulu Üyesi Ertuğrul Oğuz’dan oluşan bir heyetle Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimize Resmi bir ziyaret yapılmış ve

05 - 06 Temmuz 2019 tarihlerinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimizde Girne Acapulco Otelde yapılan Türkiye –KKTC Ticaret Odası Forumu II. Ortak Toplantısına ve Lefkoşe Golden Tulip Otelde yapılan Türkiye– KKTC Ticaret Odası forumu 1. Ekonomi Konferansına Odamızı temsilen katılırmıştır.

Türkiye –KKTC Ticaret Odası Forumu II. Ortak Toplantısı , Türkiye– KKTC Ticaret Odası forumu 1. Ekonomi Konferansı Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın, Fuat Oktay, KKTC Başbakanı Sayın, Ersin Tatar, TOBB Başkanımız Sayın, M. Rifat Hisarcıklıoğlu, KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Sayın, Kudret Özersay, Türkiye\'nin Lefkoşa Büyükelçisi Ali Murat Başçeri, Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz ile Türkiye – KKTC Ticaret Odası Forumu Eş Başkanı Mustafa Genç ve çok sayıda siyasetçi ile iş dünyasından temsilciler katıldı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimize giden Anamur Ticaret ve Sanayi Odamız heyetince Anamur’u ve Bölgemizi tanıtıcı Anamur Alaköprü Barajı’nın Resmi ve Muz Lifinden yapılmış Tablo hediye edilmiştir.

Ayrıca Anamur Ticaret ve Sanayi Odamız heyetince Resmi görüşmelerde bulunularak ziyaret kapsamında Anamur Ticaret ve Sanayi Odamız üyeleri iş adamları ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası üyesi Kıbrıslı iş adamları arasında gerçekleştirilebilecek olan iş birliği ve Tarımsal üretim ile Sanayi alanında yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüşmeler yapılmıştır. Odamızın amacı Türkiye Cumhuriyeti ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti arasında en yakın kara parçası olan Anamur’un ve Bozyazı İlçemizin İş adamları ile KKTC\'li iş adamlarımızı daha da yakınlaştırarak , iş ilişkilerini geliştirmek ve iki oda arasındaki ilişkileri daha ileriye götürmektir.

Yapılan ziyaretler ve her iki Odanın birlikte yapacakları girişimler neticesinde, Anamur Gümrüğü’nün bir an önce faaliyete geçmesini , İlçelerimizin Turizmine katkıda bulunulmasını ,İlçelerimiz iş adamları ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinde faaliyet gösteren İşadamlarının ticari faaliyetlerinin artarak güçlenmesini temenni ediyoruz.

Odamız İlçelerimizin her türlü sorununa gerekli hassasiyeti göstermeye devam edecektir.

Üyelerimiz ile Anamur ve Bozyazılı Hemşerilerimize önemle duyurulur.



(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Yeşilçayır; O Kara Geceyi Yaşatanları LanetliyorumÖnceki Haber

Başkan Yeşilçayır; O Kara Geceyi Yaşatan...

Başkan Yeşilçayır, Büyühşehir Çalışmalarını Yerinde İnceliyorSonraki Haber

Başkan Yeşilçayır, Büyühşehir Çalışmalar...

Yorum Yazın