Başkan Seçer; Başörtülü de, sağcı da, solcu da, dindar da, milliyetçi de bize güveniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Seçer; Başörtülü de, sağcı da, solcu da, dindar da, milliyetçi de bize güveniyor
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Başkan Seçer; Başörtülü de, sağcı da, solcu da, dindar da, milliyetçi de bize güveniyor
SİYASET, Vahap Seçer, Mersin Büyük Şehir Belediyesi, Anamur Haber, Anamur Son Dakika, CHP ANAMUR,

Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer, partisinin Anamur ilçe kongrelerine katıldı.


Başkan Seçer\'e partililerin yoğun bir ilği gösterdi.Partisinin Anamur ilçe kongrelerinde konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer \'\'şenliğimize hoş geldiniz\'\' diyerek konuşmasına başladı. Başkan Seçer, seçim şarkısıyla kürsüye çıkınca \'\' seçim şarkımız , seçim kampanyasını hatırlattı.Çok güzel bir seçim kampanya süreciydi.El ele, gönül gönüle, kol kola bu mücadelenin içerisinde olduk\'\' diyerek konuşmayasına başlayan Seçer şunları dedi;


‘HANİ CHP YOKSULUN DERDİNİ BİLMEZDİ’

Halk Ekmek, okullarda ücretsiz süt, öğrenci yardımı, ücretsiz üniversiteye hazırlık kursu gibi sosyal çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Vahap Seçer, “6800 haneye Halk Kart dağıttık. 258 ailede Anamur’da Halk Kart aldı. Gerçekten yoksulluk envanterinde en dipte olanlara bu kartları verdik. Bu kartla vatandaş mahallenin bakkalından alışveriş ediyor. Bu listeleri esnaf odalarından aldık. Bu uygulama ile esnaf kazanıyor mu? Vatandaş istediğini alıyor mu? Hani CHP yoksulun derdini bilmezdi. Bakın biliyor” ifadelerini kullandı.


‘AĞLAMADAN, SIZLAMADAN YÖNETİYORUZ’


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, divan başkanlığını Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’in yaptığı CHP Silifke İlçe Kongresi’nde de partililere seslendi.
Başkan Seçer, “11 Büyükşehir Belediyesi kazandık, 252 belediye kazandık. Türkiye nüfusunun yaklaşık yüzde 85’ini CHP’li belediye başkanları yönetiyor. Sadece 11 Büyükşehir’in ekonomideki payı yüzde 70. Burada dikkatli olmalıyız. Vahap Seçer başarılı olursa, Abdullah Özyiğit başarılı olursa gelecekte CHP iktidardır. İnsanlara tepeden bakmayız. Ama kimsenin de bize tepeden bakmasına izin vermeyiz. CHP’liler seçim kazanamazmış. Al işte kazandık. İstanbul’da iki kere kazandık. Mersin’de kazandık, Adana’da kazandık, Antalya’da kazandık, Ankara’da kazandık. CHP’liler yönetemezmiş. Bakın yönetiyoruz. Yokluk içinde, ağlamadan, sızlamadan yönetiyoruz. 9 ay geçti, siz benim ağladığımı sızladığımı gördünüz mü? Alamıyoruz, satamıyoruz dediğimi gördünüz mü? Alıyoruz da, satıyoruz da, hizmet de yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘MİLLET BİZE GÜVENİYOR’


Yerel seçimlerde her iki kişiden birinin, Mersin’de her 100 kişiden 45’inin CHP’ye oy verdiğini kaydeden Vahap Seçer, “Eğer 11 Büyükşehir’de her iki kişiden biri bize oy vermişse millet bize güveniyor demektir. Başörtülü de, sağcı da, solcu da, dindar da, milliyetçi de bize güveniyor demektir. Türkiye değişiyor, dünya değişiyor. CHP de değişmek zorunda. Çok laf değil, çok çalışmak, çok iş üretmek. Beraber çalışmak zorundayız. Sadece partililerimizle değil, bütün sivil toplum örgütlerini yanımıza almak, bunu yapmak zorundayız” dedi.








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Miniklerden Huzurevindeki Yaşlılara Yeni Yıl Tebrik KartıÖnceki Haber

Miniklerden Huzurevindeki Yaşlılara Yeni...

Anamur\'da Kum Zambağı Tohumu Toprakla BuluştuSonraki Haber

Anamur\'da Kum Zambağı Tohumu Toprakla B...

Yorum Yazın