Başkan Kahvecioğlu; Anamur Kamuoyu Adına Talebimizdir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kahvecioğlu; Anamur Kamuoyu Adına Talebimizdir
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Başkan Kahvecioğlu; Anamur Kamuoyu Adına Talebimizdir
Anamur İyi Parti, Anamur Haber, Anamur Son Dakika, Osman Kahvecioğlu,

Özcan Günger / Anamur Haber ; Anamur İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu tarafından \'\'ANAMUR KAMUOYU ADINA TALEBİMİZDİR \'\' başlıklı bir basın açıklaması yayınlandı.

Başkan Osman Kahvecioğlu\'nun açıklaması aynen şöyle ; 


ANAMUR KAMUOYU ADINA TALEBİMİZDİR.
Bu gün (01.06.2020);coronavirüs (covid19) salgını başladığı andan itibaren şehirlerarası giriş - çıkış yasağının kalktığı, herkesin istediği şehire şerbetçe gidebildiği, şehirlerarası otobüslerin seferlerine başladığı ilk gün.
ALLAH’a çok şükür ki , İlçemizde şu ana kadar coronavirüs vakası İle karşılaşılmamıştır.
Buda bütün Türkiye tarafından bilinmektedir.
Korkarım ki, bu günden itibaren, Ülkemizin değişik illerinden, İlçemize çok yoğun bir giriş olacaktır. Özellikle “ Yazlıkçı” diye adlandırdığımız, her yaz Anamur’umuza gelen vatandaşlarımız, ilçemize akın edeceklerdir.
Yazlıkçı olarak adlandırdığımız vatandaşlarımızın ve geçici gelen misafirlerimizin Anamur’umuza gelme isteği hakları olduğu kadar olağan dırda.
Fakat ,pandemi sürecinin devam ettiği ve henüz tehlikenin geçmediği bu günlerde, vatandaşlarımızın kontrolsüz giriş ve çıkışları , bu güne kadar vaka İle karşılaşmamış , kendisini korumasını bu güne kadar başarabilmiş Anamur halkını yani hepimizi tahliye atacaktır.
Pandemi sürecinin devam ettiği bu günlerde, Anamur’da yaşayan bütün vatandaşlarımızı tehlikeye atma lüksümüz yoktur.
Başka illerden ve ilçelerden , ilçemize gelen vatandaşlarımızın , hem kendilerini, hem sevdiklerini ve hemde ANAMUR halkını tehlikeye atmaması İçin ; İlçemizin Yöneticilerinden , şehir giriş çıkışlarında gerekli kontrolleri yaparak, ilçemize giriş yapanların evlerinde kalmasının sağlanması hususunda gerekli tedbirleri almalarını,
süreç tamamlanana ve pandemiden ülkemiz tamamen çıkana kadar her türlü tedbirin alınmasını, ilçemiz halkının bu virüs İle tanışmadan bu zorlu sürecin tamamlanmasını temenni ediyor, yetkililerimizi bu hususta hassas olmaya davet ediyor, Süreç tamamlandığında; başka il ve ilçelerimizden gelecek vatandaşlarımızla sağlıklı ve İYİ günlerde kucaklaşmayı, misafirperver ANAMUR Halkı adına talep ve temenni ediyorum.

Selam, saygı ve sevgilerimle ,
Sağlıklı ve İYİ günlerde buluşabilmek dileğiyle .

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur ve Bozyazı\'da Turizm İşletmeleri AçılıyorÖnceki Haber

Anamur ve Bozyazı\'da Turizm İşletmeleri...

Yayla Yolu Kışı Bile ÇıkaramadıSonraki Haber

Yayla Yolu Kışı Bile Çıkaramadı

Yorum Yazın