Anamur'da Yılın Düğünü İş ve Siyaset Dünyasını Bir Araya Getirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur'da Yılın Düğünü İş ve Siyaset Dünyasını Bir Araya Getirdi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Yılın Düğünü İş ve Siyaset Dünyasını Bir Araya Getirdi..

Anamur’un önde gelen ailelerinden Gülten& Abdullah Gümüş çiftinin  kızları Tuğçe Hilal ve Aysel&Ali Haydar Kılıç çiftinin oğulları Eren, ömür boyu sürecek mutluluk denizine yelken açarak “EVET” dediler.

Anamur Belediye 82 sosyal tesislerinde düzenlenen görkemli düğün töreninde siyaset ve iş dünyası bir araya geldi. Organizasyonu ve konsepti ile uzun süre kendinden söz ettirecek olan düğün adeta yılın düğünü ünvanını elinde bulunduruyor.

 Gümüş   ve  Kılıç  ailelerinin   evlatlarının   mutlu  günlerini taçlandıran düğün merasimine, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir ve  eşi , CHP Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır ve eşi, Belediye  Başkanı Durmuş Deniz,   AK Parti 23. Ve 24. Dönem Adana milletvekili ve Ak parti Kadın Kolları Genel Başkan vekili Fatoş Gürkan ve eşi, Ak parti Genel Merkez Arge Başkan yardımcısı Veli Tolu, Anamur Cumhuriyet  Başsavcısı  Tanju  Çatlı ve eşi, Emniyet Müdürü Hanifi Umar ve eşi, Anamur İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, emekli Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürü Nizamettin Kalaman, Ceza İşleri E. Genel Müdürü Ali Öztürkmen ve ailesi, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Ceza Dairesi Başkanı İbrahim Altınkaynak ve eşi, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcı Vekili Seyfettin Ünal ve ailesi, Bir önceki dönem Anamur Belediye  Başkanı Hidayet  Kılınç, Anamur  eski Kaymakamı  Cengiz  Cantürk ve eşi, Ankara Etimesgut E. Belediye Başkanı Serhat Kemal Yılmaz ve eşi, Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Burak Bulkut ve Yönetimi, MHP Anamur İlçe Başkanı Av. Mehmet Yayla ve yönetimi, CHP Anamur İlçe Başkanı Arif Çakırcı ve yönetimi, MBŞ Belediye Siyasi Koordinatörü Erdal Karan, Siyasi Parti Temsilcileri, STK Temsilcileri ve çok kalabalık ve seçkin davetliler katıldı.

Gelin Hilal Tuğçe’nin nikah şahitliklerini Tuğba&  Hidayet Alp ve Abdulkadir &Esra Gümüş Çifti yaparken Damat Eren’in nikah şahidi ise Niyazi &Dudu şahin çifti üslendi. Çiftin Evlilik Cüzdanını Anamur Kaymakamı Bilal  Bozdemir ve eşi Berrin Bozdemir genç çifte  mutluluklar dileyerek, gelin hanıma verdiler.

Genç çiftlerin   arkadaşları ile   aile  bireylerinin şık ve zarafetleriyle   dikkat çeken  düğünde gelen misafirlerini   birlikte  karşılayan  Gülten& Abdullah Gümüş ve Aysel&Ali Haydar Kılıç, evlatlarının mutluluğunu  paylaşan   konuklara  teşekkür ettiler.

Konya-Bozkırlı Ses Sanatçısı Sami Çelik’in düğününe renk kattığı düğünde duygusal bir konuşma yapan, gelin Hilal Tuğçe’nin ağabeyi Av. Abdulkadir Gümüş, Bu  güzel  gelin  Hilal  Tuğçe’nin  abisi olarak,” Gümüş  ve Kılıç ailelerinin  mutlu günlerini paylaşmak  için, Ankara’dan, Antalya’dan, İstanbul’dan, İzmir’den, Kırıkkale’den, Kırlareli’nden, Anamur’dan, Bozyazı’dan  kısaca yurdun dört  bir yanından kilometrelerce  yol kat ederek   geldiğiniz  için sonsuz teşekkürler.” Dedi.

Kardeşinin doğumundan bugüne kadar olan yaşamından anılarını paylaşan Abdulkadir Gümüş, “ Kardeşim Hilal Tuğçe,  Kılıç ailesinin gelini  değil  kızı oldu, aynı şekilde iş yaşamından uzun süredir  tanıdığım  sevgili Eren de Gümüş ailesinin   evladı oldu, bizim de kardeşimiz  oldu. Allah çok çok mutlu etsin.”diye konuştu.

Damat Eren’in babası iş insanı Haydar Kılıç ise, mutlu günlerini paylaşan tüm  dostlarına mikrofondan teşekkür etti.

Alanda onlarca gencin konukların taleplerini almak için adeta seferber olduğu düğünde, masalara beyaz renkte balon ve Türk Bayrakları dağıtıldı. Binlerce balon gökyüzüne bırakıldı.

Daha sonra, Sanatçı Sami Çelik ve orkestrasının eşliğinde düğüne katılanlar  bayraklarla  onuncu yıl marşını   hep birlikte söylediler.

Pozitif enerjileri ile adeta  düğün alanını  aydınlatan Hilal Tuğçe& Eren’i  sahnede  bir an olsun  yalnız bırakmayan davetliler  gecenin  sanatçısı  Sami Çelik ve  orkestrasının  birbirinden hareketli parçalarıyla geç saatlerine kadar eğlendiler.

Gelin   Hilal  Tuğçe’nin ağabeyi  Av.Abdulkadir Gümüş  ve eşi Esra  Gümüş de  Gümüş ailesini temsilen  konuklarla  tek tek ilgilendiler.

Düğün boyunca masaları tek tek dolaşarak konuklara teşekkür Eden, damat Eren’in   babası  Haydar Kılıç, Annesi  Aysel Kılıç ve  kardeşi Esra  Kılıç,”  en  mutlu günümüzü  paylaşmak için zaman ayırıp geldiğiniz  için  teşekkür  ederiz” dediler.

Bizde www.anamurmanset.com ailesi olarak, GÜMÜŞ ve KILINÇ ailelerine hayırlı olması temennisiyle, genç çifte ise bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TCG Doğanay Denizaltısı Anamur'a Demir Atarak Halkın Ziyaretine AçıldıÖnceki Haber

TCG Doğanay Denizaltısı Anamur'a Demir A...

30 Ağustos Zafer Bayramı Anamur'da Anlam ve Önemine Yakışır Şekilde KutlandıSonraki Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı Anamur'da Anlam...

Yorum Yazın