Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar Sahaya İndi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar Sahaya İndi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ; Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar sahaya indi.

Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar ve Yönetim Kurulu üyeleri 28. Dönem MHP Mersin Milletvekili Adaylarının fotoğraflarının yer aldığı pankartı Mersin - Antalya (D-400) karayolu otogar kavşağında bulunan Şehit Jandarma Uzman Çavuş Serkan Angay üst geçidine astılar ve bozkurt işareti ile selam verdiler.

Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar, ''28. Dönem MHP Mersin Milletvekili Adaylarına çıktıkları bu kutlu yolda başarılar dilerim'' diyerek sitemizede bir açıklamada bulundu.

Açıklamada başkan Satar şöyle dedi; 

''Anamur Ülkü Ocakları yönetimi ve Toroslar kadar dik gönlü Akdeniz kadar geniş genç Bozkurt’larımızla birlikte Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ı yeniden Cumhurbaşkanını seçtirerek Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ’nin izinde Milliyetçi Hareket Partisi’ni muktedir hedefi ile sahaya iniyoruz.

YA BİSMİLLAH.Niyet Hayır, Akıbet Hayır.''

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
CHP Anamur Gençliği Başarıya Kitlendi,''Biz Bu Seçimi Alacağız''Önceki Haber

CHP Anamur Gençliği Başarıya Kitlendi,''...

Mersin Büyükşehir İle Belediye-İş Sendikası Arasındaki Sözleşme, Kadrolu İşçileri Mutlu EttiSonraki Haber

Mersin Büyükşehir İle Belediye-İş Sendik...

Haber Yorumları

  • İlker YENİAY19-04-2023 13:46

    Ülkü ocakları bir vakıftır. Memurun vakıf başkanı olması herhangi bir sakıncalı durum değildir. Ayrıca sivil toplum kuruluşu olarak mehmet bey güzel işler yapıyor, anamur için faydalı oluyor.

  • Sedat19-04-2023 13:46

    Cahillik başa bela böyle klavye kahramnlığı yapmak herkeze kolay önce bi araştr öğren orası ülkü ocakları EĞİTİM VAKFI allah razı olsun öeöet hocadan çoçuklarımıza sahip çıktı haptan ottan olumsuz ortamlardan uzak tutuyor kaç kez şahit oldum duydum öğrendim grleni boş çevirmiyor elinden geleni yapıyor diye karın darlığı yapmayın böyle boş boş konuşup yorum yapmayla olmuyor bu işler memur adam takım tutamazmı siyadi herhangi bir partiyi destekleyemezmi anlaşılan çekemeyenler bu devletin düşmanlarıyla ortak yönleri var

  • Anamur Manşet Admin19-04-2023 12:51

    Ferhat Baş siz bizim haber sitemizi başka haber sitesiyle karıştırmış olabilirmisiniz ? Bizim haber sitemizde yorumlar çok önemlidir, kesinlikle yorumlar yayınlanır kesinlikle siz başka haber sitesi ile karıştırıyorsunuz.Yorumlar hakaret,küfür,rencide edici olmadığı sürece yorum kalır aksi takdirde adli süreç başlayıp mahkeme kararı ile kaldırılıyor...

  • Ferhat Baş17-04-2023 09:47

    Bir öğretmenin Ülkü ocakları başkanı olması yasal bir süreçtir ancak bir öğretmenin ve aynı zamanda devlet memurunun siyasi paylasim yapması ,siyasi propaganda ve siyasi faaliyetlerde bulunmasi Bunun içindir ki 657 sayılı Kanun'da devlet memurlarının tarafsızlık ve devlete bağlılık sorumluluklarının kapsamında siyasi partiye üye olamayacakları düzenlenmiştir. Aynı Kanun'un 125. maddesinde ise siyasi partiye girmek memuriyetten çıkarılma cezası olarak hüküm altına alınmıştır. Bu bağlamda savcılarımızı ve bağlı bulunduğu Milli eğitim müdürlüğünü göreve davet ediyorum. Bu arada sitenize bir çok yorum gönderiyorum ama yayınlanmıyor tarafsızlığınizi da sorgulayiniz eğer yayınlanmaz ise tüm sosyal medya mecralarinda bunu dile getireceğim.

Yorum Yazın