Anamur Organize Sanayi Bölgesi’ne Kavuşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur Organize Sanayi Bölgesi’ne Kavuşuyor
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Anamur Organize Sanayi Bölgesi’ne Kavuşuyor.

Anamur’da kurulması planlanan organize sanayi bölgesi için ön şartlardan birisi olan çevresel etki değerlendirilmesi (ÇED) toplantısı Anamur Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Belediyeye ait 82 Sosyal Tesislerde gerçekleştirilen toplantıya Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu, Anamur Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yetkilileri Oya Aslan Bayram ve Halil Özer, Mersin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ÇED ve Çevre İzinleri Şube Müdürü Remzi Erol, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Güneybahşiş Mahallesinde 66 hektar arazi üzerine kurulması planlanan OSB ile ilgili bakanlık yetkililerinin bilgilendirme yaptığı toplantıda konuşan Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç OSB’nin tamamlanması ile birlikte Anamur’un büyük kazanımlar elde edeceğini belirtti.

Anamur’a OSB’nin kurulması için milletvekilliği döneminden bu yana mücadele ettiğini ifade eden Başkan Kılınç: “Anamur’a bir Organize Sanayi Bölgesi kazandırmak için milletvekilliğimiz döneminden bu yana çeşitli girişimlerde bulunduk. Aradan geçen yıllarından ardından bu konuda çalışma yapmak yine bize nasip oldu. Şu anda tahsis edilen arazinin etütlerinin yapılabilmesi için gerekli parayı belediyemizin bütçesinden karşılıyoruz. İnşallah ÇED raporu sürecini de tamamladığımızda daha somut adımlar atabilir hale geleceğiz. Biz Anamur Belediye Başkanlığı olarak görev alanımıza girsin yada girmesin Anamur’un menfaatine olan her konuda öncülük etmeye hazırız. Anamur OSB ile ilgili de elimizi taşın altına koyduk. Anamur Organize Sanayi Bölgesi tamamlandığında, yeni yatırımcılar çekecek, yeni istihdam alanları oluşturacak ve inşallah ekonomik açıdan ilçemize büyük katkılarda bulunacak” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozyazı'da Kablo Hırsızlarını Jandarma Enseledi !Önceki Haber

Bozyazı'da Kablo Hırsızlarını Jandarma E...

Kocamaz; Arıcılar Kepenk KapatmasınSonraki Haber

Kocamaz; Arıcılar Kepenk Kapatmasın

Yorum Yazın