Anamur Kaymakamlığından Korona Virüs Açıklaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur Kaymakamlığından Korona Virüs Açıklaması
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur Kaymakamlığından Korona Virüs Açıklaması
Anamur Haber, Anamur Kaymakamlığı, Anamur Son Dakika, GÜNCEL,

Anamur Kaymakamı İsmail GÜLTEKİN korona virüsüne karşı alınan önlemlerle ilgili ayrıntılı bir açıklamada bulundu.

GÜLTEKİN, “ülke genelinde, Tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine durdurulacak. Anamur’da ilçemizde de buna paralel olarak bütün iş yerlerinin faaliyetleri gece 24:00 ‘dan itibaren durduruldu.

Bizim Anamur kaymakamlığı olarak Anamurlulardan sizin vasıtanızla isteğimiz bu tür düzenlemelere hassasiyetli olmaları mümkün olduğunca kalabalık ve bir arada olmadan kaçınarak evlerinde daha steril ortamlarda kalmaları ve herhangi bir rahatsızlık hissettiklerinde sağlık kuruluşlarımızdan ki ilçe olarak da yeterli donanıma sahibiz müracaat etmeliler. Anamur’da tüm bu düzenlemeleri ve tedbirleri bu virüsün ilçemizde görülmemesi ve görülürse de ilerde en hafif bir şekilde atlatılmasını da sağlanması bugün itibarıyla tüm Anamurlularla da gönül rahatlığıyla şunu paylaşabilirim, ilçemizde korona virüslü bir hastalık bulunmamakta öyle bir tespitimiz sağlık kuruluşlarımızca yapılmamıştır. Bu tedbirlere titizlikle uyduğumuzda da böyle bir hastalıkla karşı karşıya kalmayacağımızı düşünüyorum.” Dedi.

“Biz kamu kuruluşları olarak kamu kuruluşlarının bu hastalıkla karşılaşmaması için elimizden geleni yapıyoruz.” Diyen Anamur Kaymakamı GÜLTEKİN, Tüm kurumlarımız düzenli olarak ilaçlanıyor. Okullarımızın tamamı tatil ama biz gerekli ilaçlamaları yürütüyoruz bu konuda belediyelerimizde gerekli iş birliğini yapıyor onlardan da destek alıyoruz. Ticaret odamız, meslek odaları gerekli bu konudaki önlemlerini alıyorlar. Hükümet Konağı’nda da, Adliye binamızda da, cezaevlerinde gerekli bütün kamu kurulu verilen her yerde gerekli tedbirleri aldırtıyoruz. Anamurlular rahat olsunlar, gönül rahatlığıyla günlük yaşantılarına devam edecekler. Ama bu duyuruları takip edecekler ve bizim dışımızdaki yapılan açıklamalara itibar etmemelerini özellikle rica ediyorum. Biz gerekli duyuruları zamanında yeterli bir şekilde ulaştıracağız. Kurallara uymalarını rica ediyorum. Titizlikle bu açıklamaları takip edip bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Anamur’lu vatandaşlarımızın kurallara uyarak bize yardımcı olacağına eminim.” İfadelerini kullandı.

(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Torunoğlu; Korona Virüsün Vurduğu İş Dünyası Çözüm BekliyorÖnceki Haber

Başkan Torunoğlu; Korona Virüsün Vurduğu...

Anamur ADD ; EMPERYALİZME DİRENİŞ ÇANAKKALESonraki Haber

Anamur ADD ; EMPERYALİZME DİRENİŞ ÇANAKK...

Yorum Yazın