Anamur CHP'den Görkemli ve Çoşkulu Cumhuriyet Balosu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur CHP'den Görkemli ve Çoşkulu Cumhuriyet Balosu
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur Cumhuriyet Halk Partisi görkemli ve çoşkulu bir Cumhuriyet Balosu düzenledi.

Anamur Cumhuriyet Halk Partisi görkemli ve çoşkulu bir Cumhuriyet Balosu düzenledi.

 Anamur Cumhuriyet Halk Partisinin gerçekleştirdiği Cumhuriyet Balosun,CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, 22. Dönem CHP Gaziantep Milletvekili Ahmet Yılmazkaya, Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur Koordinatörü Erdal Karan, İl Başkan Yardımcısı Seyfettin Ankay, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Hülya Medine Tunç ve Kadın kolları, Gençlik kolları,Belediye Meclis üyeleri STK Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda partili vatandaş katıldı.

Proğramın sunuculuğunu Mutiş Filiz gerçekleştirdi.Proğram saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

 Cumhuriyet Halk Partisi Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz ''Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşları olmak üzere aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimize bir kez daha rahmet minnet ve şükranla anıyoruz. Büyük Türk milletinin ve siz değerli Anamurlu hemşerilerimizin Cumhuriyet Bayramınızı kutluyorum.”dedi

 Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel“Bugün bizler için çok onurlu bir gün. Bugün Ulusumuzun kurtarıcısı ve partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve onun mücadele arkadaşlarını saraydan yönetim yetkisini alarak halka yönetim yetkisini verdiği gün. Bugün 29 Ekim Cumhuriyet Bayramınızın 99. yılı kutlu olsun.

 Konuşmaların ardından Cumhuriyet Halk Partisine gönül vermiş, partinin çeşitli kademelerinde görev almış parti büyüklerine, hizmetlerinin anısına plaket takdim edildi. Cumhuriyet Balosuna  katılanlar müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler.

 

 

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur'da Cumhuriyetin 99. Yıl Dönümü Düzenlenen Fener Alayı ve Tuğçe Tayfur Konseri ile KutlandıÖnceki Haber

Anamur'da Cumhuriyetin 99. Yıl Dönümü Dü...

Mahir Ünal AK Parti Grup Başkanvekilliği’nden istifa ettiSonraki Haber

Mahir Ünal AK Parti Grup Başkanvekilliği...

Yorum Yazın