Yeni Anamur Devlet Hastanesi 29 Ekim’de Açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yeni Anamur Devlet Hastanesi 29 Ekim’de Açılıyor
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Yeni Anamur Devlet Hastanesi 29 Ekim’de Açılıyor

Anamur, Anamur Haberci, Anamur Haber, Anamur Haberleri, Anamur Son Dakika,



Anamur Manşet Haber Merkezi ; Yeni Anamur Devlet Hastanesi 29 Ekim’de açılıyor

80 yıl önce ilçedeki vatandaşların bağışlarıyla yapımı tamamlanarak hizmete giren 3 katlı Anamur Devlet Hastanesi, yıkılarak tarihe karışıyor.

Patlayıcı kullanılmadan, iş makineleri tarafından kolonları zayıflatılarak yapılan hastane binası yıkımını Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz yakından izledi.
Yeni yapılan ve bazı bölümleri hizmete açılan Anamur Devlet Hastanesi hinterlandı içinde kalan eski binanın yıkım çalışmalarının bir hafta süreceği kaydedildi.
Yıkımı izleyen Ak Parti Anamur ilçe Başkanı Feyzullah Yılmaz ve Anamur ilçe Sağlık müdürü D.Cem Adil eski binanın yerini alacak olan yeni devlet hastanesinin Anamur’da sağlık sorununa köklü bir çözüm getireceğini belirttiler.
Yeni hastanenin 29 Ekim tarihinde tamamlanarak hizmete açılacağını söyleyen AK Parti ilçe Başkanı Feyzullah Yılmaz, “İnsana verilen değer, öncelikli sağlığına verilen değerle eşdeğerdir. Şehirlerimize ve ilçelerimize yapılan modern hastanelerimiz bunların göstergesidir. Bugün ilk Anamur Devlet Hastanemiz hizmet ömrünü tamamlamış olup yıkımına başladık. Kısmi olarak yeni hastane binamıza taşınarak poliklinik hizmetleri verilmeye başlanmıştır. Yeni yapılan hastanemizin temininde desteğini esirgemeyen eski Kalkınma Bakanımız Sayın Lütfi Elvan başta olmak üzere Mersin milletvekillerimize ve şu an yıktığımız hastanemizin yapımında büyük emekleri olan Rahmetli Doktorumuz Abdullah Çelik amcaya da teşekkürleri-mizi sunarım. Yeni hastanenin çağdaş yüzüyle ve son teknoloji ekipmanları ve geliştirilmiş üniteleriyle Anamurluların hizmetine girecek” dedi.




  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Avene İle Cildinize İyi Bakım, Tüm Gözler Üzerinizde Olsun !Önceki Haber

Avene İle Cildinize İyi Bakım, Tüm Gözle...

Sefa Mert Anamurspor\'un Onursal Başkanı OlduSonraki Haber

Sefa Mert Anamurspor\'un Onursal Başkanı...

Yorum Yazın