YAZ ETKİNLİKLERİ ve ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BASIN AÇIKLAMASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
YAZ ETKİNLİKLERİ ve ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BASIN AÇIKLAMASI
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
YAZ ETKİNLİKLERİ ve ALIŞVERİŞ GÜNLERİ BASIN AÇIKLAMASI
Anamur, Anamur Haber, Anamur Gündem, Anamur Haberci, Anamur Haberleri, Anamur Ekspres, Anamur Son Dakika, Anamur Postası,


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ;
Anamur Belediyesi Basın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Anamur Yaz Etkinlikleri ve Alışveriş Günleri hakkında  bir basın açıklamasında bulundu.

        


Kamuoyunun Dikkatine,

       2015 yılında İskele’de başlattığımız Anamur Yaz Etkinlikleri ve Alışveriş Günleri halkımızın yoğun ilgisi ile güçlenerek sürmektedir. Öncelikle Alışveriş Günlerinin genel yararlarına dikkat çekmek istiyoruz:
       Alışveriş Günleri;

·         Tüm sahil kentlerinde yerli ve yabancı turizmi canlandırmak amacıyla düzenlenir.
·         Festival ve Fuar organizasyonlarının yanı sıra kentlerin iletişim ve tanıtımını geliştirir, kentin marka değerini yükseltir.
·         Modern pazar anlayışının gereği olarak, yerli ve yabancı esnafın alışveriş bilgi ve görgüsünü arttırır, deneyimlerini geliştirir.
·         Halkın çeşitli ürünlere erişimini kolaylaştırarak, kaliteli ve aracısız ucuz tüketim ortamları sunar.
·         Uzak bölgelerdeki yöresel ürünlere erişimi kolaylaştırır, ayrıca unutulmaya yüz tutmuş otantik el sanatlarına hayat verir, yeni neslin geleneksel kültürümüzle buluşmasını sağlar. 


Anamur Yaz Etkinlikleri ve Alışveriş Günleri, bu yıl klimalı,kapalı, konforlu, hijyenik bir ortamda 60 civarında katılımcı esnaf ile 15 Haziran 2018 tarihinde alışverişe açılmıştır. Hergün18:00 – 01:00 saatleri arasında İskele Mahallesi, Dragon-Rauf Denktaş Parkı yanında güvenli bir biçimde hizmet vermektedir. Anamurlu esnafımızda her yıl olduğu gibi bu yılda Belediye Yerel Esnaf İndiriminden yararlanıp, etkinliğimize sahip çıkmıştır.
       Şehir merkezimizdeki esnaflarımız gündüz saatlerinde alışverişe açıkken, Alışveriş günleri esnaflarımız akşamları alışverişe açıktır. Dolayısı ile gündüz ve gece yerli esnafımızın ve alışveriş günleri esnafının açılış ve kapanış saatleri farkı, tercih çeşitliliğine ve serbest ticaret ortamına hiçbir zarar vermemektedir.
Ayrıca 75 gün boyunca ilçe dışından aileleri ile birlikte Anamur’a gelerek Alışveriş Günleri etkinliğine katılan esnaflar, Anamurlu esnafımızın otelinde kalıyor, Anamurlu esnafımızın lokantasında yemek yiyor, çay bahçesinde kahvesini içiyor, tüm ihtiyaçlarını Anamurlu esnaflarımızdan temin ederek, Alışveriş Günleri süresince kentimize yaklaşık 300.000 – 400.000 TL girdi sağlıyor. Bunun yanı sıra, Anamur Yaz Etkinlikleri ve Alışveriş Günleri, Mersin, Antalya, Karaman illeri arasında en uzun süreli ve en zengin çeşitliliğe sahip etkinlik olması nedeniyle tüm komşu ilçelerden halkın ilgisine ve beğenisine mazhar oluyor.
       
İlçemizin bölgedeki ticaret hacmini (ticari network) arttırarak, ilçemizin cazibe merkezi olma özelliğine katkı sağlıyor.

       Son olarak, Anamur Yaz Etkinlikleri ve Alışveriş Günleri için 3 yıldır düzenli olarak yaptığımız Vatandaş Memnuniyet Anketleri yukarıda belirttiğimiz hususları %90 oranında doğrulamakta ve yüksek bir memnuniyet oranına ulaştığımızı kanıtlamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunulur.

 Anamur Belediyesi                                                       
              Basın ve Hakla İlişkiler Müdürlüğü                                       












var reklamstore_region_id = 512191; var reklamstore_ad_type = \'all\';






var reklamstore_region_id = 494905; var reklamstore_dfp = 0;






var reklamstore_region_id = 512189; var reklamstore_frequency_type = \'hour\'; var reklamstore_times=1; var reklamstore_dfp=0; var reklamstore_postitial=1;




loading...

var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();





(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });















  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur D-400’de Standart Dışı Taşınan Köpek Feci Şekilde Can VerdiÖnceki Haber

Anamur D-400’de Standart Dışı Taşınan Kö...

Kurbağa Yılanın Karnından Böyle KurtulduSonraki Haber

Kurbağa Yılanın Karnından Böyle Kurtuldu

Yorum Yazın