Türkiye 3.\'sü Olan İstikbal Göklerdedir Projesinin Kapanış Töreni Gerçekleşti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye 3.\'sü Olan İstikbal Göklerdedir Projesinin Kapanış Töreni Gerçekleşti
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Türkiye 3.\'sü Olan İstikbal Göklerdedir Projesinin Kapanış Töreni Gerçekleşti
Anamur, Anamur Haberci, Anamur Gündem, Anamur Haber, Anamur Haberleri, Anamur Ekspres, Anamur Postası, Gerçek Anamur, Anamur Gazetesi, Anamur Son Dakika,


Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ;Anamur Havacılık ve Extrem Spor Kulübü Derneğinin \"İstikbal Göklerdedir Projesi\" kapanış töreni gerçekleşti.

Merkezi Anamur’da bulunan Havacılık ve Extrem Spor Kulübü Derneği’nin Yeşilay Bağımlılıkla Mücadele Destek Programı kapsamında gerçekleştireceği İstikbal Göklerdedir Projesi tamamlanarak Ünlüselek Otel\'de saat 21:00 da kapanış töreni gerçekleşti.

Proje kapsamında 12- 18 yaş gurubundaki gençlerden, 50 gence madde ve teknoloji bağımlılığıyla ilgili farkındalık, önleyici, rehabilite edici ve topluma katılım çalışmalar yapılarak. Bu gençlere model uçak kursu, kişisel gelişim semineri verilerek, Mersin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesinin Havacılık Festivaline katılındı.


ÜNLÜSELEK ; PROJEMİZ TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

Yönetim Kurulu Başkanı Halil Ünlüselek bir konuşma gerçekleştirdi.

Konuşmasında \'\' Bu projeye 5 ay önce başladık. 5 ayda büyük bir çaba ile projeyi en iyi bir şekilde ilerleterek Anamur\'un sesini Türkiye ve diğer ülkelere duyurmaya çalıştık.Projemiz Türkiye 3.\'sü olarak seçildi.Türkiye\'deki 12 dernekten birisiyiz.Bu bizim deneğimiz adına ilk projemiz. Bizce çok büyük bir proje , bu bölgede kazanılmış en iyi bir projedir.\'\' Dedi.

ÇETİNSÖZ ; PROJENİN TEMEL AMACI MADDE VE TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞINDAN GENÇLERİ UZAK TUTMAK

Anamur Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz yaptığı konuşmada ise \'\'Projenin temel amacı madde bağlılığı,teknoloji bağlılığı gibi tehlikeli bağımlılıklardan gençlerimizi uzak tutmakdı.Bizde yüksek okul olarak kendi misyon ve vizyonumuz gereyi elimizden geldiği kadar projeye destek olmaya çalıştık .Mersin Üniversitesi olarakta gençlerimizi misafir etmeye çalıştık.Özellikle burdan ben Uzay Bilimleri ve Havacılık Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mustafa Taşkın hocamıza Teşekkür ediyorum.Projede emeği geçen her keze Teşekkür ediyorum \'\' dedi.


DOĞAN ; BU PROJE KADAR NARİN VE HEYECANLI BİR PROJE GÖRMEDİM


Proje Koordinatörü Mustafa Doğan \'\' pek çok ulusal ve uluslar arası proje yürüttüm ama burdaki proje kadar narin ve heyacanlı bir proje gerçekten görmedim.Bu Anamurun gençleri 12,18 yaşında seçtiğimiz gençler beni çok etkiledi. Dedi.Proje Koordinatörü Mustafa Doğan konuşmasının ardından öğrencilere katılım belgeleri verildi.

Yeşilay ile Anamur Havacılık ve Extrem Spor Kulübü Derneği tarafından yürütülen “İstikbal Göklerdedir” projesine destek veren kurum ve kuruluşlara Teşekkür Belgesi verildi.


Pasta kesilmesinin ardından ikramlarda bulunuldu.Hatıra foroğrafı çekimi ile tören son buldu.

Anamur Kaymakamı Mehmet Kurtoğlu rahatsızlığından dolayı katılamadığı törene Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Alpay Yalçın,Anamur İlçe Tarım Müdürü Hüseyin Niyazi SARIOĞLU,Anamur Mersin Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Doç.Dr. Burçin Cevdet Çetinsöz , okul müdürleri , yerel basın , öğrenci velileri katıldı.


[youtube https://www.youtube.com/watch?v=fOMbupydjuY]
































var reklamstore_region_id = 512191; var reklamstore_ad_type = \'all\';






var reklamstore_region_id = 494905; var reklamstore_dfp = 0;






var reklamstore_region_id = 512189; var reklamstore_frequency_type = \'hour\'; var reklamstore_times=1; var reklamstore_dfp=0; var reklamstore_postitial=1;




loading...

var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();





(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14310\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_mobile_content\", id: 14310, tid: 18790 }); });





(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = \"//s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-16370\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content_2\", id: 16370, tid: 24640 }); });














  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur\'da Mersin\'de Sandıklar Emin EllerdeÖnceki Haber

Anamur\'da Mersin\'de Sandıklar Emin Ell...

Mehmet Çıtırkı Muhtar Adaylığını AçıkladıSonraki Haber

Mehmet Çıtırkı Muhtar Adaylığını Açıklad...

Yorum Yazın