Tokgöz Fırını Ekmek Paketleme Tesisini Anamurluların Hizmetine Sundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tokgöz Fırını Ekmek Paketleme Tesisini Anamurluların Hizmetine Sundu
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Tokgöz Fırını Ekmek Paketleme Tesisini Anamurluların Hizmetine Sundu
Anamur Haber, Anamur Haberleri, Anamur Son Dakika, Tokgöz Ekmek Fırını

Özcan Günger / Anamur Manşet ; Tokgöz Ekmek Fırınından Anamur\'a bir hizmet daha.

Tokgöz Ekmek Fırını “ekmeğin el değmeden paketlenmesini” sağlayacak ekmek paketleme makinası alarak ekmekleri el değmeden vatandaşın sofrasına getiriyor.


Anamur’da faaliyet gösteren Tokgöz Fırın Korona virüsle mücadele kapsamında vatandaşın temel gıdası olan ekmek, üretim aşamasından vatandaşın sofrasına ulaşana dek el değmeden hijyen koşulu ile paketleme sağlayan “otomatik Ekmek Paketleme” makinesini Anamurlunun hizmetine sundu.

Anamur İlçe Kaymakamı İsmail Gültekin, Anamur Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Feridun Torunoğlu ve Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı, Belediye Başkan Yardımcımız Ahmet Çetin ,Tokgöz Fırın İşyeri Sahibi Sadık Şahin’i ziyaret ederek ekmek üretim ve paketleme yapan tesisinde  incelemelerde bulundular.

Anamur Kaymakamı İsmail Gültekin ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, virüsle mücadeleye destek veren, halkın sağlığını ön planda tutan işletme sahibi Sadık Şahin’e teşekkür ederek, “inşallah bu virüsü el birliği ile yeneceğiz” dediler.

Tokgöz Ekmek Fırını tarafından faliyete geçen ekmek paketleme tesisi, vatandaşlarca memnuniyetle karşılandı.

Anamurlu vatandaşlar ise;

\'\'Anamur\'da bir ilke imza atan Tokgöz Fırın işletmesine çok teşekkür ediyoruz.Virüsle mücadele kapsamında hijyen kurallarına çok dikkat eden bir fırındı, bu ekmek paketleme tesisi ise ise alkışlanacak bir hizmet\'\' dendi.



(function(d,e,f){var g=e.createElement(\"script\");g.type=\"text/javascript\",g.src=\"https://anamurmanset-com.cdn.vidyome.com/vme/builds/get.js\",g.asyc=!0,g.setAttribute(\"id\",`vme-data-${f}`),g.setAttribute(\"video-id\",`${f}`),g.onload=function(){d.VME.create(f)},e.getElementById(`vme-sc-${f}`).parentNode.insertBefore(g,e.getElementById(`vme-sc-${f}`).nextSibling)})(this,document,\"qezuzF7FKN7\");












  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur\'da Karantina Süresi Dolan 135 Kişi Tahliye EdildiÖnceki Haber

Anamur\'da Karantina Süresi Dolan 135 Ki...

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var Sonraki Haber

Bu hafta sonu sokağa çıkma yasağı var 

Yorum Yazın