Thomas Tuchel Kovuldu !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Thomas Tuchel Kovuldu !
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Thomas Tuchel Kovuldu !
Anamur Manşet Reklam Haber,




Thomas Tuchel Kovuldu!

Thomas Tuchel, 2018-19 sezonunun başında Paris SaintGermain\'e katıldı.

Thomas Tuchel, Şampiyonlar Ligi finaline götürüldükten dört ay sonra Paris SaintGermain tarafından kovuldu.

Tuchel, kulübe 201819 sezonunun başında katılarak arka arkaya lig şampiyonluklarının yanı sıra 2020\'de Coupe de France ve Coupe de la Ligue kazandı.

Football Italy\'ye göre, 2001\'den 2003\'e kadar PSG\'de oynayan Mauricio Pochettino, Ligue 1 kulübünün bir sonraki menajeri olmak için pole pozisyonunda.

Eski Tottenham, Southampton ve Espanyol patronu ile görüşmeler ileri bir aşamadadır ve artık taraflar arasında tam bir anlaşmaya varmaya çalışmakla ilgilidir.

The Football Show\'daki Simon Francis\'e göre, Thomas Tuchel\'in görevden alınmasının ardından PSG işi Mauricio Pochettino için mükemmel olabilir.

PSG şu anda Ligue 1\'de lider Lyon\'un gerisinde üçüncü sırada ve bu sezon ligde oynadığı 17 maçın dördünü kaybetti. Şampiyonlar Ligi\'nde RB Leipzig ve Manchester United\'ın önünde gruplarının zirvesine yerleştiler ve yarışmanın son 16\'sında Barcelona ile karşılaşacaklar.

Tuchel\'in ayrılışı, kulübü Lizbon\'da Bayern Münih\'e kaybettikleri ilk Şampiyonlar Ligi finaline yönlendirmesinden dört ay sonra geldi.

Alman, Haziran 2018\'de iki yıllık bir sözleşme ile Unai Emery\'nin yerini aldı ve geçen mayıs ayında, mevcut kampanyanın sonuna kadar Paris\'te kalmasını sağlayacak bir uzatma imzaladı.

Ancak, Ekim ayında kulübün spor direktörü Leonardo ile oyuncu alımı konusunda Rulet kamuoyu önünde bir tartışma oldu.

Tuchel, Ücretsiz transferlerde çok fazla oyuncu kaybettik. Bu da çok fazla. Geçen sezon yaptığımız gibi bu kadroya aynı şeyi soramayız. Dedi.

Ertesi gün Leonardo, Üstünüzdeki insanlara saygı göstermelisiniz diyerek Tuchel\'in yorumlarını onaylamadığını dile getirdi.

Onun yorumlarını beğenmedim, kulüp de beğenmedi dedi.

Yaşadığımız anı anlamalıyız. Birisi mutlu değilse, bu kolaydır konuşabiliriz. Ama kalmaya karar verirseniz, üstünüzdeki insanlara saygı duymalısınız.

Çarşamba gecesi ligde Strasbourg\'u 40 yendiler ve 6 Ocak\'ta SaintEtienne\'e karşı mücadelede.

Poch bir sonraki PSG yöneticisi olacak mı?

Perşembe sabahı erken oranlar, Pochettino\'nun PSG\'de devralmanın öncüsü olduğunu, Arjantin\'de kapalı bahis öncesinde 1/20 kadar düşük oranlar olduğunu gösterdi.

Pochettino, Spurs\'da beş buçuk yıl geçirdi ve onları Şampiyonlar Ligi finaline, Lig Kupası finaline ve iki FA Cup yarı finaline ve Premier League\'de dört ilk dörtlü bitirmeye götürdü. Kasım 2019.

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dünya Rekoru\'nu Milli Yüzücümüz Merve Tuncel KırdıÖnceki Haber

Dünya Rekoru\'nu Milli Yüzücümüz Merve T...

Anamur CHP Kadın ve Gençlik Kollarından Mahalle ZiyaretleriSonraki Haber

Anamur CHP Kadın ve Gençlik Kollarından...

Yorum Yazın