Sevgi İle İç İçe E Twinning Projesi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sevgi İle İç İçe E Twinning Projesi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Sevgi İle İç İçe E Twinning Projesi
BOZYAZI,BOZYAZI HABER,BOZYAZI SON DAKİKA,Anamur Haber,


MEB’in desteklediği e twinning platformunda Mersin Bozyazı İlkokulundan Gözde Gül ve Mardin Yalım İlkokulundan Perinaz Gökdemir öğretmenlerinin kuruculuğunda sevgi ile yola çıktık ve sevgi dolu bir projenin mimarı olduk.

Kurucusu oldukları SEVGİ SONSUZ SEVGİ HER YERDE Projesi İstanbul Kartal Ege Sanayi İlkokulundan Fatma Öğretmen,Van Özalp Nebi Bey İlkokulundan Volkan öğretmen,Mersin Bozyazı İlkokulundan Nursel ve Tahsin öğretmen ,İstanbul Küçükçekmece Mimar Sinan İlkokulundan Dinar öğretmen,Çanakkale Çan 75.Yıl Murat Köse İlkokulundan Gökşen öğretmen,Sivas Sarkışla Gürçayır İlkokulundan Zeynep Betül öğretmen ,Antalya Muratpaşa Hanım Ömer Çağıran İlkokulundan Burçin öğretmen ,Romanya ‘dan öğretmen ve öğrencilerle hayata geçti.

Projede okul sevgisi, insan sevgisi,hayvan sevgisi ve doğa sevgisi çalışmaları yer almaktadır.

Okul sevgisi çalışmalarında, kimi hayallerindeki okulu resimledi kimi web 2.0 araçları kullanarak konuşturdu kimi da maketini yaptı. Okulda pandemi ve hijyen konulu kamu spotu hazırlayarak sosyal mesaj verdiler.

SEVGİ VE SANAT ATÖLYELERİ KURULDU.

Öğrencilerimiz yazar Mustafa Orakçı, balerin Gözde Durgu Kırbıyık, baterist Leyan Senay,baterist Burak Gürpınar ile zoom üzerinden buluşarak edebiyat,kitap yazma,ritim ,müzik,dans konularında bilgi sahibi oldular.Farklı meslekleri tanıma fırsatı buldular.

İnsan sevgisi çalışmalarında İstanbul Masal Okulunda Özlem Yılmaz’dan sevgi temalı masal dinlediler.

Proje ortaklarıyla takım eşleşmesi sonucu el emeğiyle hazırladıkları yeni yıl kartlarını gönderdiler. Aile büyükleriyle geçmişteki oyun, oyuncak, teknolojik aletler, iletişim ve ulaşım konusunda röportaj yaptılar.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma kapsamında öğrenciler kendi imkanları ile yaptıkları ayraçları, oyuncakları, okuduğu kitapları ve kıyafetleri farklı okuldaki arkadaşları ile paylaştılar. Öğretmenlerimiz de bu süreçte TEMA ve UNİCEF gibi sosyal sorumluluk projelerine katkı sağladı.

Hayvan sevgisi kapsamında sokak hayvanlarına barınak yaptılar. Bir kap su bir kap mama vererek örnek birer birey oldular.

Öğrencilerimiz yaptıkları çalışmalarda yaratıcılık, problem çözme , özgüven kazanma gibi birçok kazanımı elde ettiler.

Dünyayı ancak ve ancak sevginin kurtaracağına inanan öğrencilerimiz SEVGİ SONSUZ SEVGİ HER YERDE demeye devam ediyor…

 




(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozyazılı Polis Memuru Yabalak, PKK Tarafından Kalleşçe Şehit EdildiÖnceki Haber

Bozyazılı Polis Memuru Yabalak, PKK Tara...

Pandemi Döneminde Üreticiye Randevulu Fide DesteğiSonraki Haber

Pandemi Döneminde Üreticiye Randevulu Fi...

Yorum Yazın