Nane Limon'da Anamurlu Senarist

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nane Limon'da Anamurlu Senarist
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Nane Limon'da Anamurlu Senarist



Özcan Günger / Anamur Manşet ; Nane ile Limon - Kayıp Zaman Yolcusu, animasyonla canlı çekimin bir araya geldiği bir çocuk sinemasıdır.

12 Mayıs 2017 Gösterime girecek olan Filmin yönetmenliğini Günay Köker, senaristliğini ise Mehmet Barış Günger gerçekleştirmiştir.

Anamur'lu olan senarist Mehmet Barış Günger 1983 doğumludur. Çocukluğu Anamur'un Çarıklar Mahallesi'nde geçmiştir. Sırasıyla Efeler İlkokulu, Anamur İlköğretim Okulu, Anamur Lisesi ve Hacettepe Üniversitesi Matematik bölümünde eğitim almıştır.

İki yıl özel bir eğitim kurumunda matematik öğretmeni olarak çalışmıştır. Yüksek lisans eğitimini Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsünde tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir.

İstanbulda çeşitli atölyelerde yaratıcı yazarlık, senaryo yazarlığı, kısa film yapımı,Yayıncılık – Editörlük gibi eğitimler almıştır. Bu eğitimlerin yanı sıra kişisel gelişim amaçlı katıldığı kurslardan alınan diksiyon, seslendirme ve dublaj, spikerlik-sunuculuk(MEB onaylı), 1 yıldız dalıcı(TSSF onaylı) sertifikaları bulunmaktadır.

TRT çocuk ekranlarında yayınlanmış olan Cille ve Nane ile Limon çizgi dizilerinin senaryo yazım ekiplerinde bulunmuştur. Hali hazırda İstanbul Muhafızları çizgi dizisinin senaristliğini yapmaktadır. Nane ile Limon: Kayıp Zaman Yolcusu ilk uzun metraj film senaryosudur. Mayıs 2017 itibariyle İstanbul Muhafızları çizgi dizisinin sinema filmi için senaryo yazım çalışmalarına devam etmektedir.









Film Özeti

Profesör birbirinden farklı doğa üstü güçleri olan üç tane akıllı oyuncak yapar; Nane, Limon ve Biber. Nane'nin zaman makinesi özelliği bozulunca Profesör ve Biber zamanda kaybolurlar.

Nane ile Limon'un güçleri tükenip, sonsuza dek kapanmadan önce Profesör ve Baber’i kurtarmaları gerekmektedir. Çaresiz kalan Nane ve Limon yeni tanıştıkları Kaan ve Meryem'den yardım isterler. Profesör ‘ün kızı Evren'in de ekibe katılmasıyla zamana karşı eğlenceli ve heyecanlı bir macera başlar.












Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M230348ScriptRootC123131")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M230348ScriptRootC123131");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=123131;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.123131.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();







loading...

var SC_CId = "136521",SC_Domain="n.ads1-adnow.com";SC_Start_136521=(new Date).getTime();








Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b='body',ce='createElement',ac='appendChild',st='style',ds='display',n='none',gi='getElementById'; var i=d[ce]('iframe');i[st][ds]=n;d[gi]("M230348ScriptRootC105303")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln("");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi]("M230348ScriptRootC105303");}var dv=iw[ce]('div');dv.id="MG_ID";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=105303;c[ac](dv); var s=iw[ce]('script');s.async='async';s.defer='defer';s.charset='utf-8';s.src="//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.105303.js?t="+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();













(function(E,n,G,A,g,Y,a){E['EngageyaObject']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,'script','//widget.engageya.com/engageya_loader.js','__engWidget'); __engWidget('createWidget',{wwei:'ENGAGEYA_WIDGET_88973',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement("script"), a = e.getElementsByTagName("script")[0]; m.async = 1; m.src = (("https:" === p.location.protocol) ? "https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/" : "http://") + "s3.permato.com/js/widget.js"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, "getWidget"); getWidget(function () { addWidget({ con: "permatoWidget-14305", tag : "anamurmanset.com_1x1_desktop_content", id: 14305, tid: 18780 }); });




/* DO NOT MODIFY */ (function(w,d) { w.cdxhd = w.cdxhd || []; w.cdxhd.push({ "cdxhd_bpid":208199, "cdxhd_dev": "mobile", "cdxhd_plugin":"sticky", "cdxhd_settings": { "position":"footer" }, "cdxhd_vtag":20151021, "cdxhd_slot":w.cdxhd.length }); var s = d.createElement("script"); s.async = true; s.src = '//static.dskfv.de/js/loader_v2.js?cb='+(new Date().getMinutes()+new Date().getHours()); d.head.appendChild(s); }(this,document));





  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozyazı'da Kaçak İçki YakalandıÖnceki Haber

Bozyazı'da Kaçak İçki Yakalandı

Anamur'da Elektrik Kesintisi YaşanacakSonraki Haber

Anamur'da Elektrik Kesintisi Yaşanacak

Yorum Yazın