Kılınç Karalarbahşişde gövde gösterisi yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kılınç Karalarbahşişde gövde gösterisi yaptı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Kılınç Karalarbahşişde gövde gösterisi yaptı
Kilinc-Karalarbahsisde-govde-gosterisi-yapti

Cumhur İttifakı,Milliyetçi Hareket Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı ve 21.Dönem Mersin Milletvekili Hidayet Kılınç seçim çalışmaları kapsamında dün akşam Karalarbahşiş Mahallesi\'nde akşam toplantısı gerçekleştirdi.


Cumhur İttifakı,Milliyetçi Hareket Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı ve 21.Dönem Mersin Milletvekili Hidayet Kılınç\'ın Karalarbahşiş mahallesindeki akşam toplantısı gövde gösterisine döndü.Toplantı miting havasında gerçekleşti.Karalarbahşiş sakinleri Hidayet Kılınç\'a yoğun bir ilği gösterdi.


Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç\'ın  gelmesiyle ayağına kurban kesildi ardından toplantının yapıldığı alana girişte meşaleler ve havayifişeklerle karşılandı.Kılınç toplanan kalabalığı tek tek selamlayarak toplantı alanına giriş yaptı.


Milliyetçi Hareket Partisi Anamur İlçe Başkanı Adnan Gübbük ve Ak Parti Anamur İlçe Başkanı Feyzullah Yılmaz konuşmalarında birlik beraberlik vede Cumhur İttifakına bağlılık konularına değinerek birer konuşma yaptılar.

MHP Adayı Kılınç\'ın projelerini slayt gösterisi ile Meclis üyesi Harita Mühendisi Hatice Bozkurt Kutlutürk tanıttı.


Ardından sloğanlar eşliğinde kürsüye gelen Cumhur İttifakı,Milliyetçi Hareket Partisi Anamur Belediye Başkan Adayı Hidayet Kılınç bir konuşma gerçekleştirdi.Konuşmasında şunları dedi; Biz bu milletin karşına yarın tekrar çıkacağımızı bildiğimiz için bu milletin önceliklerini tespit edip ona göre proje hazırladık.Bu projeler bizim kendi projelerimizdir. Bu çalışmalarımızı biz geldiğimizden bugüne kadar yaptık ve yapıyoruz\'\'dedi.

Ayrıyeten Kılınç ;


\'\'Ey belediye başkanı 10 senedir burdasın,10 senedir Anamur\'un yolunu yapmamışsın,suyunu getimemişsin,otoparkını yapmamışsın,piknik yeri yapmamışsın şimdi bana çamur atarsın.çamura çekmeye çalışıyorsun.Ben seni muhattap almıyorum.Sen Anamur\'da şehrülemin olmadığın sürece seni muhattap almayacağım\'\' diye konuştu.







[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MME6e6sb1Q8]
















  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Liselerde Rusça zorunlu ders olduÖnceki Haber

Liselerde Rusça zorunlu ders oldu

CHP Adayı Deniz Çarıklarda davullarla, ışık gösterileri ile karşılandıSonraki Haber

CHP Adayı Deniz Çarıklarda davullarla, ı...

Yorum Yazın