Kaymakam Bozdemir; Kütüphane Haftası beş gün sürecek etkinliklerle kutlanacaktır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kaymakam Bozdemir; Kütüphane Haftası beş gün sürecek etkinliklerle kutlanacaktır
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Anamur Kaymakamı Bilal BOZDEMİR, 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Kaymakam BOZDEMİR mesajında şöyle dediİ; 


Ülkemizde bu yıl 28 Mart - 3 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan 58'inci Kütüphane Haftası ilçemizde de beş gün sürecek bir dizi etkinliklerle kutlanacaktır.

Kütüphane Haftası'nda yapılacak faaliyetlerin temel amacı, vatandaşların kütüphaneleri yakından tanımaları ve daha çok yararlanmalarını sağlamak; bir diğer ifadeyle, toplumsal farkındalık yaratmaktır.

Gelişmiş toplumlarda fırsat eşitliği sağlayan kurumlar olan kütüphaneler, toplumların kalkınmasında önemli bir yere sahibidir. Kütüphaneler; bireylere, gruplara okuma alışkanlığı kazandıran, bu alışkanlığı okuma kültürüne dönüştüren ve yaşam boyu devam eden eğitim-kültür kurumlarıdır. Bilginin güç olduğu çağımızda, neredeyse her gün bir yenisi üretilen bilgiye ulaşmak, ulaşılan bilginin doğruluğunu teyit etmek oldukça önemlidir. Halk Kütüphanelerinin olanakları ile birçok bilgiye ulaşabilir, doğruluğunu kontrol edebilir, Kütüphanecilerin yol göstericiliğinden yararlanabilirsiniz. 

Kütüphanemiz, basılı ve dijital kaynaklarıyla, zekâ geliştirici oyuncaklarıyla, söyleşiler, şiir dinletileri ve sinema gösterimleri gibi çeşitli kültür-sanat etkinlikleri ile toplumun tüm kesimlerine, hiçbir ayırım gözetmeksizin ücretsiz hizmetler sağlamaktadır.

İlçemizde 2022 yılında kitap okuyan birey sayısının artmasını diliyor, başta Kütüphane çalışanlarımız olmak üzere,  tüm kitap ve kütüphane dostlarının 58’inci Kütüphane Haftası’nı kutluyorum.

 

                                                                                                                                              


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur’da Zabıta Bayan Kuaförlerini DenetlediÖnceki Haber

Anamur’da Zabıta Bayan Kuaförlerini Dene...

Altı Parti Genel Başkanı Deva Partisi Genel Merkezi’nde ToplandıSonraki Haber

Altı Parti Genel Başkanı Deva Partisi Ge...

Yorum Yazın