Hidayet Kılınç’a Toroslar’da Muhteşem Karşılama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hidayet Kılınç’a Toroslar’da Muhteşem Karşılama
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Hidayet Kılınç’a Toroslar’da Muhteşem Karşılama

21.Dönem MHP Mersin milletvekili ve Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç’a Toroslar’da Muhteşem Karşılama.

21.Dönem MHP Mersin milletvekili ve Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç seçim çalışmaları kapsamında Anamur’un uzak mahallerini ziyaret etti.Toroslar  dağının zirvesinde olan Çaltıbükü-Dibek,Sugözü,Boğuntu ve Çukurabonoz mahallerini ziyaret etti.Mahalleliler Hidayet Kılınç ve ekibini mahallerinde görünce çok sevindiler.Mahallelir,”Buralar uzak yerler,seçmen sayısı da az olduğu için pek uğrayan olmaz.Fakat Hidayet Kılınç başkanımız buralara gelerek  bizleri  onurlandırdılar.Biz O’nu bekliyorduk.Bizi yanıltmadı,Allah razı olsun,Allah yolunu açık etsin.”dediler.

Toplantılar okulların önlerinde yapıldı.Toplantılarda konuşan Cumhur İttifakı MHP adayı Hidayet Kılınç,”Yerinde oturan bir belediye başkanı olmayacağım.Uzak yakın demeden hep hemşehrilerimizin yanında olacağım.Bizleri buralarda coşkuyla karşıladınız.Görüyorum bize desteğiniz tam.Allah sizlerden razı olsun.Mahallerimizin sorunlarını muhtarımız ve sizlerle görüşerek tesbit ettik.Her zaman sizlerin yanında olacağız.Bizi bağrınıza bastınız.Ak parti İlçe Başkanım ve Ak parti Teşkilatı yanımda . Genel iktidar ve yerel iktidarla bir olup Anamur’u hizmete doyuracağız inşallah.”dedi.

Ak parti Anamur İlçe Başkanı M.Feyzullah Yılmaz yaptığı konuşmada,”Cumhur İttifakı adayımız Hidayet Kılınç’ın yanındayız,ortak adayımızdır.Akpartimize oy veren hemşehrilerimiz bizim de adayımız olan Cumhur İttifakı MHP Anamur Belediye Başkan adayı Hidayet Kılınç’a oy verecekler inşallah.Oy vermeye gittiğiniz de oy pusulasında Akparti’nin amblemi olmayacak.MHP’nin amblemi olan üç hilale oy vereceğiz. Yıllar sonra Anamur’a iktidarın hizmetleri damga vuracak.Bu kalabalık, bu coşku onu gösteriyor.”dedi.






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyük Operasyon Anamur\'dan BaşladıÖnceki Haber

Büyük Operasyon Anamur\'dan Başladı

MERÇED Anamur ; Muz Mu ? Mermer Tozu Mu ?Sonraki Haber

MERÇED Anamur ; Muz Mu ? Mermer Tozu Mu...

Yorum Yazın