Durmuş Deniz 5 koldan kendini ve Vahap Seçeri anlatıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Durmuş Deniz 5 koldan kendini ve Vahap Seçeri anlatıyor
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Durmuş Deniz 5 koldan kendini ve Vahap Seçeri anlatıyor
Durmuş-Deniz-5-koldan-kendisi-ve-Vahap-Seçer\'i-anlatıyor


Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı, Ziraat Mühendisi Durmuş Deniz, 31 Mart seçim çalışmalarını görülmemiş bir hız ve eki ruhu ile 5 koldan sürdürüyor.

Anamur Cumhuriyet Halk Partisi Seçim Çalışmalarını; İlçe Başkanlığı sorumluluk ve kontrolünde, Yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları, Partili Üye ve gönüllü vatandaşların katılımyla 31 Mart seçimine odaklanılmış kazanma ruhu ile çalışmalarını gerçekleştiriyorlar.


Edindiğimiz bilgilere göre 5\'li çalışma sistemleri şu şekilde belirtildi.

Beş çalışma modelini aynı anda sürdüren CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz İlçe örgütü ve gönüllü partili vatandaşlarla birlikte 5 çalışma modelini aynı anda uyguluyor.


5 Çalışma Modeli Şöyle;


1.Model; İki yada üç kişilik, 40 - 50 gruptan oluşan çalışma gönüllüleri sabahın erken saatlerinde Anamur’un uzak mahallelerine intikal ederek, (köy) ev-ev ziyaret edip, seçmenin elini sıkıp, gözüne bakarak adaylarını ve projelerimizi anlatıyor. Şu ana kadar bu modelle beş mahalle dışında tüm mahallelerde seçim çalışmalarının ilk turu tamamlandı.



2. Model; İkinci Çalışma grubu, Gündüz işleri nedeniyle çalışmalara katılamayan Partili gönüllülerden oluşan, yine İki yada üç kişilik, 40 - 50 gruptan oluşan gönüllüler, akşam saat:7.00’de partiden araçlarla hareketle merkez mahallelerde akşamları seçmenin kapısını çalarak, adaylarının tanıtımını yapıyor. Bu çalışma modelinde ilk turu dört mahalle dışında tamamlı.



3.Model; CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz, İlçe Başkanı ve Yöneticileri ile Meclis Üyesi Adaylarının da katıldıkları, Esnaf, Okul, STK, Resmi Kurumlar gezileri, aralıksız devam ediyor.



4.Model; CHP Anamur Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz’in 4-5 kişilik bir gurup oluşturarak, yaptıkları Aile ziyaretleri.



5.Model; Her gün Akşam bir mahallede olmak üzere düzenlenen mahalle toplantıları. Miting havasında geçen toplantılara katılım ölçüsü ile, hem ev-ev çalışmalarının faydasını görüyor. Hemde ortaya çıkan eksikleri tespit ederek o eksiklikleri gidermek üzere plan oluşturuyorlar. Akşam mahalle toplantılarına giderken, müziksiz, kornasız kimseyi rahatsız etmeden mahalleye intikal ediyorlar.


Bu çalışma modellerinin tümüne Belediye Başkan Adayı Durmuş Deniz’in ailesi, tüm akrabaları, özellikle de eşi Derya hanım, tüm köy ve mahalle çalışmalarında gönüllülerle omuz omuza emek harcıyor, akşamları da kapı-kapı gezerek, Anamur halkının sorunlarını tespit ediyor, çözüm önerileri arıyor ve desteklerini alıyorlar.


Bu çalışmaların bilançosu masaya yatırıldığında ; Anamur Cumhuriyet Halk Partisi adayı Durmuş Deniz’in, seçmenin nezdinde büyük kabul gördüğü, İşindeki başarısı, düzgün aile yaşantısı, özellikle babası ve tüm akrabalarının saygınlığı, tanınırlılığı, tabi ki en önemlisi adayın nezaketi, hoşgörüsü ve mütevazi oluşu gönülleri kazanmış olduğunu ortaya çıkartıyor. Elini sıktığı herkes, muhabbetle gözüne bakıp, onun için güzel düşüncelerini aktarıyor. Bu çalışmalar sırasında bir çok seçmen açıkça ben CHP’li değilim ama sana oy vereceğim,diyor.

















  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fırtına ve Hortum Seraları VurduÖnceki Haber

Fırtına ve Hortum Seraları Vurdu

Seçer İYİ Partiye gönül verenler bunların hesabını sandıkta sorunSonraki Haber

Seçer İYİ Partiye gönül verenler bunları...

Yorum Yazın