Dragon Çayı\'na Atık Su Verilmesiyle İlğili Açıklama

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Dragon Çayı\'na Atık Su Verilmesiyle İlğili Açıklama
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Dragon Çayı\'na Atık Su Verilmesiyle İlğili Açıklama
Anamur, Anamur Belediyesi, Anamur Ekspres, Anamur Haber, Anamur Haberci, Anamur Haberleri, Anamur Son Dakika, Meski,

Akine Mahallesi, Ormancık Mahallesi ve Sarıağaç Mahallesindeki Paket Atıksu Arıtma Tesislerinden oluşan atık suların drogan çayı\'na verilmesiyle ilgili haberler gündeme oturmasından sonra Anamur Belediyesi\'nden açıklama geldi.

Saygıdeğer Kamuoyu;

Son zamanlar da kamuoyunda Akine Mahallesi, Ormancık Mahallesi ve Sarıağaç Mahallesindeki Paket Atıksu Arıtma Tesislerinin MESKİ’ye devredildiğine dair yanlış bir algı oluşturulmaktadır.

Buna ithafen MESKİ Genel Müdürlüğünden aldığımız bilgiye göre;

Anamur Alaköprü Barajı Paket Atık Su Arıtma Tesisleri ve kanalizasyon sistemi; Anamur Alaköprü yeniden yerleşimi inşaatı kapsamında T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik İl müdürlüğü kontrol ve denetim altında ve YDA inşaat ve sanayi ticaret A.Ş. yükleminde yapılmıştır.

Akine Mahallesin de 4 adet Ormancık Mahallesinde 2 adet ve Sarıağaç Mahallesinde 1 adet olmak üzere toplamda 7 adet paket tip biyolojik atık su arıtma ünitelerinin kanalizasyon sitesi bulunmaktadır.

T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından arıtılan akarsuların baraj gölü havzasından çıkarılması için proje yapılmış ve havza dışına çıkarılacak şekilde arıtılmış atıksu hattı yapılmıştır. Arıtılmış atıksu hatlarının deşarj noktası dragon çayına verilmiştir.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Akine Mahallesinde 4 adet Ormancık Mahallesinde 2 adet ve Sarıağaç mahallesinde 1 adet olmak üzere toplamda 7 adet paket tip biyolojik atıksu arıtma ünitelerinin, kanalizasyon sisteminin devri konusunda Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile MESKİ Genel Müdürlüğü arasında resmi yazışmalar yapılmıştır.

Ancak şu ana kadar MESKİ Genel müdürlüğüne herhangi bir devir işlemi yapılmamıştır.

Paket Atıksu Arıtma Tesislerinin sorumluluğu ve kontrolü Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğündedir.

TÜM KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR.



Anamur Belediyesi

Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü


loading...

var SC_CId = \"136521\",SC_Domain=\"n.ads1-adnow.com\";SC_Start_136521=(new Date).getTime();






Loading...
(function(){ var D=new Date(),d=document,b=\'body\',ce=\'createElement\',ac=\'appendChild\',st=\'style\',ds=\'display\',n=\'none\',gi=\'getElementById\'; var i=d[ce](\'iframe\');i[st][ds]=n;d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\")[ac](i);try{var iw=i.contentWindow.document;iw.open();iw.writeln(\"\");iw.close();var c=iw[b];} catch(e){var iw=d;var c=d[gi](\"M230348ScriptRootC123131\");}var dv=iw[ce](\'div\');dv.id=\"MG_ID\";dv[st][ds]=n;dv.innerHTML=123131;c[ac](dv); var s=iw[ce](\'script\');s.async=\'async\';s.defer=\'defer\';s.charset=\'utf-8\';s.src=\"//jsc.mgid.com/a/n/anamurmanset.com.123131.js?t=\"+D.getYear()+D.getMonth()+D.getDate()+D.getHours();c[ac](s);})();








(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'ENGAGEYA_WIDGET_88973\',pubid:165553,webid:129518,wid:88973});




(function (p, e, r, m, a, t, o) { p[r] = p[r] || function () {(p[r].q = p[r].q || []).push(arguments)}; m = e.createElement(\"script\"), a = e.getElementsByTagName(\"script\")[0]; m.async = 1; m.src = ((\"https:\" === p.location.protocol) ? \"https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/\" : \"http://\") + \"s3.permato.com/js/widget.js\"; a.parentNode.insertBefore(m, a) })(window, document, \"getWidget\"); getWidget(function () { addWidget({ con: \"permatoWidget-14305\", tag : \"anamurmanset.com_1x1_desktop_content\", id: 14305, tid: 18780 }); });













  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Öğrencisini Taciz Ettiği İddia Edilen Öğretim Elemanı Açığa AlındıÖnceki Haber

Öğrencisini Taciz Ettiği İddia Edilen Öğ...

Anamur Belediyesi\'nden Engelli ve Ailelerine İftar YemeğiSonraki Haber

Anamur Belediyesi\'nden Engelli ve Ailel...

Yorum Yazın