Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersinlilere Seslendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersinlilere Seslendi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mersinlilere Seslendi
Cumhurbaskani-Recep-Tayyip-Erdogan-Mersinlilere-Seslendi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahallî İdareler Seçimleri kampanyası kapsamında Mersin mitingine katıldı. Eski Tevfik Sırrı Gür Stadı yanında düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan, bir konuşma yaptı.

Gazi Mustafa Kemal’in, “Toroslar’da bir Yörük çadırının dumanı tüttükçe bu dünyada kimse bizi yenemez” sözünü söyleyecek kadar Mersin’e güvendiğini ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersinlileri selamlayarak, Mersin’in tüm şehitlerini rahmetle yâd etti.
“BU TOPRAKLARI VATAN HÂLİNE GETİRMENİN DE VATAN OLARAK KORUMANIN DA BİR BEDELİ VAR”
“Bu toprakları vatan hâline getirmenin de vatan olarak korumanın da bir bedeli var, biz 1000 yıldır bu bedeli ödüyoruz” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin her köşesinde dalgalanan Türk Bayrağı’nın ve vakti geldikçe şehirlerin semalarında yankılanan ezanların bu toprakların Türk vatanı olduğunun ispatı niteliğinde olduğuna vurgu yaptı.
Türkiye’nin bayrağa ve ezana tahammülü olmayanların ittifak yaptıkları bir seçim sürecinin yaşandığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bölücü örgütten emir alan partinin bayrağımıza tahammülsüzlüğünün mitinglerinden, kongrelerine kadar sayısız örneğin şahit olduk. Daha da ötesi bayrağımızı yakmaya, yırtmaya çalışanları, gönderden indirmeye kalkanları gördük. Milletimiz her seferinde bunlara derslerini vermesine rağmen bayrak düşmanları hâlâ aynı bataklıkta çırpınmaya devam ediyor” dedi.
MERSİN’DE GERÇEKLEŞTİRİLEN YATIRIMLAR
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersin’e son 17 yılda 35 milyar lira yatırım yaptıklarının altını çizerek, eğitim, sağlık, altyapı, ulaşım, toplu konut, restorasyon, spor, sosyal yardım alanlarında yapılanları anlattı.
Mersin Şehir Hastanesi’nin görüntülerini vatandaşa izleten Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra vatandaşlara CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun SSK Genel Müdürlüğü yaptığı dönemde SSK hastanelerinden şikâyet eden vatandaşların görüntülerini izletti.
Görüntülerdeki sağlık hizmetlerinin karşılaştırılmasını isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Sayın Müdüre bakın. 10 yıl önce diyor daha iyiydi. Ya sen niye orada varsın? Sen Genel Müdürsün. Ne iş yapıyorsun orada? İnanın verin buna bir koyun kaybeder gelir, bundan bir şey olmaz. Eser ortada biz eserlerimizle konuşuyoruz, Bay Kemal’in var mı bir şeyi? Yok. Şimdi yine çıkmış dokuz kere seçime girmiş kaybetmiş, şimdi 10’uncusuna...” dedi.
“MERSİN’İN LİMAN VE TARIM ŞEHRİ KİMLİĞİNE, TURİZM KİMLİĞİNİ DE EKLEYECEĞİZ”
Mersin’de turizm alanında 4 milyar liralık yatırımla Tarsus-Kazanlı Turizm Bölgesi’ni hayata geçireceklerini, böylelikle Mersin’in liman şehri ve tarım şehri kimliğine, turizm şehri kimliğini de ekleyeceklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Mersinli yatırımcılara sağlanan yatırım teşvikleriyle 33 bin 200 kişilik ilave istihdam oluşturduklarını, 104 bin 500 iş yerine toplam 1,5 milyar liralık Sosyal Güvenlik Kurumu prim teşviki sağladıklarını sözlerine ekledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Daha güzelleri olacak, daha güzeline layıksınız, inşallah bunları da başaracağız. Önümüzdeki dönemde Mersin’i çok daha büyük hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Mersin büyükşehir ve ilçelerdeki belediye başkan adaylarımızı size emanet ediyorum, Mersin’i de onlara emanet ediyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.






  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP Adayı Deniz Çarıklarda davullarla, ışık gösterileri ile karşılandıÖnceki Haber

CHP Adayı Deniz Çarıklarda davullarla, ı...

Sadık Gürbüz, türküleriyle Anamurluları mest ettiSonraki Haber

Sadık Gürbüz, türküleriyle Anamurluları...

Yorum Yazın