CHP'li Gökçel, Anamur’da Sivil Toplum Kuruluşlarını ve esnafları ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP'li Gökçel, Anamur’da Sivil Toplum Kuruluşlarını ve esnafları ziyaret etti
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel,  Anamur’da Sivil Toplum Kuruluşlarını ve esnafları ziyaret etti.


İlk ziyaretini partisinin Anamur ilçe örgütüne yapan milletvekili Gökçel, ilçe başkanı Durmuş Deniz, Kadın Kolları başkanı Hülya Medine Tunç ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk ziyaretlerini CHP eski ilçe başkanlarından Aslan Müftüoğlu’na gerçekleştirdiler.
Daha sonra, Ziraat Mühendisleri Odası Anamur Temsilciliği, Ziraat Odası,  Anamur Ticaret  ve Sanayi Odası, Şoförler ve Nakliyeciler  Odası, Damızlık Koyun-Keçi Yetiştiriciler Birliği ve  Anamur Gazeteciler Cemiyeti ile  güzergahları üzerindeki esnafları ziyaret   ettiler.
Anamur Gazeteciler Cemiyetinde Gazetecilerle sohbet eden Gökçel, Ülkenin dört bir yanında insanların ekonomik yangının ortasında kaldığını belirterek, ”İnsanların alım güçleri her geçen azalıyor. Tarımdan hayvancılığa yerli üretimi maalesef bitirdiler. Üretici de perişan tüketici  de nerden bakarsanız bakın   ülkede iyiye  giden  bir şey yok.
 Yoksulluk almış başını gidiyor, bu gidişata dur demenin tek yolu ”hemen seçim”  olmalı. Ama erken seçim kararını ya parlamento alması gerekiyor veya Cumhurbaşkanının alması gerekiyor. Aslında Asgari ücretliye verilen zam, sosyal hakların bira artırılması, sandık alt çalışmaları baktığımızda bir seçim hazırlığı gibi gözüküyor.” Diye konuştu.
Yerel gazetelerin içinde bulunduğu zorlukları yakından bildiğini de belirten milletvekili  Gökçel, “İfade özgürlüğü demokratik toplumun en temel özgürlüklerinden bir tanesidir. Kamuoyunu korumanın yolu ifade özgürlüğünden geçer. AKP döneminde ifade özgürlüğü diye bir şey kalmadı. AKP’ye yakın olmayan gazete ve gazetecilerin durumu ortada.
Devlet başkanı gazetecileri suçluyorsa gazetecilerin yaptığı işi hedef gösteriyorsa o ülkeyi tehlike altına atıyor demektir. Eğer bir yetkili ülkenin bir bölümünde olan gerçekleri gizliyorsa ülkede araştırmacı gazetecilik koşulları tehdit ediliyorsa bilin ki toplumun geleceği de o toplumun demokrasisi de tehlike altındadır. Gazetecilik bir suç değildir. Gazetecilik her şeyin çözümüdür.” Diye açıklamalarda bulundu.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kaymakam BOZDEMİR'den , YILDIRIM'a ziyaretÖnceki Haber

Kaymakam BOZDEMİR'den , YILDIRIM'a ziyar...

Onay vermeden önce okuyunSonraki Haber

Onay vermeden önce okuyun

Yorum Yazın