

AtakanGÜNGER/AnamurManşet: CHP Anamur İlçe Başkan Adayı Kürşat Dizdar’dan Anamur Manşet’e Ziyaret
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anamur İlçe Başkan Adayı emekli astsubay Kürşat Dizdar, seçim çalışmaları kapsamında Anamur Manşet Gazetesi'ni ziyaret etti.
Dizdar İlçedeki yerel basın temsilcilerinden Anamur Manşet İnternet Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Yayın Yönetmeni Özcan Güngeri iş yerinde ziyaret etti.
Ziyarette yerel basının demokrasi açısından büyük bir öneme sahip olduğunu vurgulayan Dizdar, "Yerel basın, halkın sesi olma görevini üstlenerek toplumsal bilinçlenmeye katkı sağlar. Basının özgür ve tarafsız olması, demokrasinin sağlıklı işlemesi açısından vazgeçilmezdir," ifadelerini kullandı.
Gazetemizin imtiyaz sahibi Özcan Güngeri ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Kürşat Dizdar’a nazik ziyareti için teşekkür ediyor, çıktığı bu yolda kendisine başarılar diliyoruz," dedi.
Karşılıklı sohbet ve fikir alışverişinin ardından ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Yorum Yazın