Belediye İş Sendikası , Anamur'da Özcan Kırtasiye İle İndirim Protokolü İmzaladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Belediye İş Sendikası , Anamur'da Özcan Kırtasiye İle İndirim Protokolü İmzaladı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Belediye İş Sendikası Anamur'da , Kırtasiye Ürünlerini İndirimli Alacak.Belediye İş Sendikası Anamur'da , Özcan Kırtasiye ile yeni eğitim-öğretim yılıyla birlikte kırtasiye malzemelerinde indirim sözleşmesini imzaladı.

Özcan Kırtasiye,  2022 - 2023 yeni eğitim-öğretim yılı Belediye-İş Sendikası ile sözleşme imzaladı.

Belediye İş Sendikası Mersin 1 Nolu Şube Başkanı Nail Kaya ile Özcan Kitap Kırtasiye sahibi Özcan Günger'in imzaladığı protokol gereği, Belediye İş Sendikası, kırtasiye ürünlerini çocuklarına  indirimli alabilecek.

Belediye İş Sendikası Mersin 1 Nolu Şube Başkanı Nail Kaya,sendika üyelerinin özel kurumlardan indirimli ve özellikli hizmet alabilmesi için birçok protokol imzaladıklarını hatırlatarak;“Sendika olarak sadece toplu iş sözleşme imzalayan bir sendikacılık anlayışıyla hareket etmiyoruz. Maddi ve manevi anlamda üyelerimizi rahatlatacak projeler de üretmekteyiz. Bugüne kadar özel kurumlarla indirimli ve özellikli hizmet alabilmek için birçok protokoller imzaladık. En son imzaladığımız protokol eğitim alanında oldu. Bilindiği gibi, kırtasiye giderleri önemli bir meblağ tutmaktadır. Bu meblağı asgariye indirebilmek için kentimizin etkili kırtasiye firmalarından Özcan Kırtasiye ile indirim sağlayacak bir protokol imzaladık. Üyelerimiz, bu firmaya gidip belirlenen şartlar çerçevesinde kitap ve kırtasiye ihtiyacını giderebilirler” dedi.

Özcan Kitap Kırtasiye sahibi Özcan Günger'de, kazanç zihniyetini hep ikinci sırada tuttuklarını, amaçlarının eğitimli insan yetiştirebilmek için velilere yardımcılık görevini üstlendiklerini kaydederek şöyle konuştu:
“Özcan Kırtasiye olarak her ne kadar ticari bir kurum olsak da velilerimize sürekli yardımcı olduk. Bu politikamızı da yarın da sürdüreceğiz. Belediye İş Sendikası ile yaptığımız bu protokol, samimiyetimizin bir göstergesidir. Belediye İş Sendikasına üye olanlar firmamızdan belirlenen indirim tarifesiyle kırtasiye ve kitap ihtiyaçlarını giderebilecekler.

Belediye İş Sendikası Bozyazı'da ise Elvin Kırtasiye ile indirim protokolü imzaladı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında tarihi geceÖnceki Haber

İzmir’in kurtuluşunun 100. yılında tarih...

Seçer: “Şuursuzca Çoğalan Avm’lere Karşıyım”Sonraki Haber

Seçer: “Şuursuzca Çoğalan Avm’lere Karşı...

Yorum Yazın