Başkan Kılınç'tan 56 Muhtara Bilgisayar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kılınç'tan 56 Muhtara Bilgisayar
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, “19Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla akşam yemeği programı düzenledi.

Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Cumhuriyet Başsavcısı  Meriç Dede, İlçe Emniyet Müdürü Hanifi Umar, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Üsteğmen Kadir Dölek, Ak Parti Anamur İlçe Başkanı M.Feyzullah Yılmaz, MHP Anamur İlçe Başkanı Av. Mehmet Yayla, Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Satar, Türk Eğitim-Sen Anamur Temsilcisi Hayri Kılınç, TÜRKAV Anamur Şube Başkanı Adnan Tufan, Anamur Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Özkan Poçulu, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Odası Başkanı Ahmet Özdemir, Şoförler Odası Başkanı Batuhan Çıtırkı, ÖNDER Anamur Temsilcisi İmam Hatip Abdullah Uysal, Belediye Başkan Yardımcılar, Belediye Meclis Üyeleri ve  Mahalle Muhtarlarının katıldığı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Filistin ‘e düzenlenen saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlar için Kur’anı Kerim okunarak dualar edildi.

 

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, yaptığı konuşmasında, İsrail’in Filistin’e karşı gerçekleştirdiği sivilleri hedef alan saldırılarını kınayarak, saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan      rahmet yaralı vatandaşlara da acil şifalar diledi.

Tüm katılımcılara teşekkür eden Kılınç, 19 Ekim Muhtarlar Gününü kutlayarak, Muhtarlık görevinin önemini vurgulayarak, Muhtarların mahallelerindeki sorunlara çözüm aramalarından, bu sorunların çözümü noktasında gece gündüz kendileri ile temasta bulunarak ısrarcı tavırlarla kendilerinden hizmet almaya çalışmalarından memnuniyet duyduğunu ifade etti. Kılınç, “Muhtarların bu  istekleri bizlerin çalışma azmimizi bir kat daha artırıyor.” Dedi.  

Başakn Kılınç, Görevde olduğu 4 yıl 7 aylık hizmet süresi içeresinde yapılamaz denilen yolları yaptıklarını, köy, mahalle, kırsal, yaylalarda yol çalışmalarını neredeyse tamamladıklarını, Anamur’un vizyonunu değiştiren Sahil Parkları, Piknik alanları yaptıklarını, Anamur için Hayal denen Doğalgaz’ı Anamur’la buluşturduklarını vurgulayarak, tüm çalışma arkadaşlarına ve mahalle muhtarlara özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Muhatlar adına konuşma yapan Ören Mahalle Muhtarı Mehmet Ali  Şahin de, Muhtarların görev ve sorumluluklarına değinerek, Muhtarların vatandaşın oylarıyla seçilen köylerinde ve mahallelerinde en güvenilir kişiler ve hatta kanaat önderleri olduğunu ifade etti.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bahçeli’den 24 saat uyarısı!Önceki Haber

Bahçeli’den 24 saat uyarısı!

Aydıncık bu kış doğal gaz konforunu yaşayacakSonraki Haber

Aydıncık bu kış doğal gaz konforunu yaşa...

Yorum Yazın