Başkan Kılınç, Basını Kahvaltıda Ağırladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Kılınç, Basını Kahvaltıda Ağırladı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Başkan Kılınç, Basını Kahvaltıda Ağırladı

Hidayet Kılınç, Anamur Belediyesi, SİYASET, Anamur Haber, Anamur Haberleri, Anamur Son Dakika,

Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ;
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensuplarına kahvaltıda ağırladı.

Bir Otelde düzenlenen kahvaltıya Kaymakam İsmail Gültekin, Cumhuriyet Başsavcısı Seyfettin Ünal, Jandarma Komutanı Binbaşı Savaş Cingöz, Emniyet Müdürü Ertuğrul Ekici, Ticaret Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Çetin’le Mehmet Tuğrul, Meclis Üyesi Kazım Kılınç ve ilçede görev yapan tüm basın mensupları katıldı.

Ticaret Odası Başkanı Ferudun Torunoğlu kahvaltı esnasında basın mensuplarına çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Hidayet Kılınç kahvaltıya katılan tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak, çalışmalarında başarılar diledi.

Hidayet Kılınç yaptığı konuşmada, “Günümüzde basının güçlü olması, bağımsızlığımızla doğru orantılıdır. Kamu adına gerçekleri araştırmak, doğru haberlerle toplumu aydınlatma görevi yapan gazeteci, toplumun en cefakâr ve fedakâr kesimidir. Bazen bir savaş ortamında, bazen bir kavga, bazen de bir afetin arasında, her zaman sizleri görmekteyiz. O nedenle işlerinizin çok zor olduğunu biliyoruz.” Dedi.

Anamur Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zümrüt Cömertler de konuşmasında sosyal medyanın sebep sonuç ilişkilerine bakmaksızın olayları gerçeklerden uzak kişisel yorumlara dayandırılarak anında yayınlamasından yakındı. Gazeteciliğin birinci görevinin, kamuoyuna olayları aktarırken, sebep ve sonuçları ile ilgili bilgileri ve gelişmeleri doğru vermek olduğunu ve bunun yanında bilgi aktarımından tutunda giyim kuşamına kadar toplumun aynası olmak zorunda olduğuna dikkat çekti.

Anamur Kaymakamı İsmail Gültekin
de çalışan gazetecilerin gününü kutlayarak başladığı konuşmasında bu günün hem çalışan gazeteciler günü hem de idareciler günü olduğunu söyledi.

kaymakam Gültekin; “ İlçede yapılan iş ve işlemlere gazetecilerin gözüyle bakmak, onların gözüyle değerlendirmek, bizim için bir şanstır. Çünkü biz, kendi bilgi ve elimizdeki verilerle en doğruyu yaptığımızı düşünüyoruz. Ama bunun tarafsız bir göz tarafından irdelenmesi, ölçülmesi, vatandaş nezrindeki kabulünü görmesi bizim için önemlidir.

Kahvaltının ardından Başkan Hidayet Kılınç, günün anısına gazetecilere çiçek takdim ederek,hatıra fotoğrafı çekilmesiyle kahvaltı sona erdi.













  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Deniz\'den Anamur Gazeteciler Cemiyetine 10 Ocak ZiyaretiÖnceki Haber

Başkan Deniz\'den Anamur Gazeteciler Cem...

Anamur Gazeteciler Cemiyetinden 10 Ocak MesajıSonraki Haber

Anamur Gazeteciler Cemiyetinden 10 Ocak...

Yorum Yazın