Başkan Gümüş\'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Gümüş\'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Başkan Gümüş\'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Anamur Haber,Anamur Son Dakika,Anamur Ziraat Odası,



Başkan Gümüş\'den 24 Kasım Öğretmenler Günü Mesajı
Anamur ve Bazyazı Ziraat Odası Başkanı A.Şeref Gümüş 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
A.Şeref Gümüş mesajında şöyle dedi;

\'\'24 Kasım 

Bu Memlekette en büyük sorun, hukuk sorunu deği̇ldi̇r. Ekonomi̇k sorun deği̇ldi̇r. İç ve diş poli̇ti̇ka sorunu deği̇ldi̇r, terör sorunu, bi̇r başka i̇fadeyle dahi̇li̇ ve hari̇ci̇ bedbahlar sorunu deği̇ldi̇r.Bu ülkede en büyük sorun eği̇ti̇m sorunudur. Eği̇ti̇m sorununu çözersek ,eği̇ti̇lmi̇ş öğretmen, eği̇ti̇lmi̇ş si̇yasetci̇ yeti̇şti̇ri̇r. eği̇ti̇lmi̇ş öğretmen, eği̇ti̇lmi̇ş bürokrat, ami̇r, memur yeti̇şti̇ri̇r. Eği̇ti̇lmi̇ş öğretmen, eği̇ti̇lmi̇ş çi̇ftci̇, zi̇raatçi yeti̇şti̇ri̇r. eği̇ti̇lmi̇ş öğretmen, eği̇ti̇lmi̇ş doktor, hemşi̇re, eczaci yeti̇şti̇ri̇r. Eği̇ti̇lmi̇ş öğretmen, eği̇ti̇lmi̇ş vali̇, kaymakam, hukukcu yeti̇şti̇ri̇r. vs hele bu Vatanin bütün sorunlari ve bu sorunlarin çözümleri̇ eği̇ti̇mci̇leri̇n eli̇ndedi̇r.
Kısaca eği̇ti̇lmi̇ş eği̇ti̇mci̇ler, vahşi̇ kapi̇tali̇zmi̇n deği̇rmeni̇ne su taşimayan bi̇rey yeti̇şti̇ri̇r.Bu vesi̇le i̇le, sevgi̇li̇ öğretmenleri̇mi̇z eğer evlatlarimiz, si̇zleri̇ kendi̇leri̇ne ve i̇hti̇yaclarina, gösterdi̇gi̇ni̇z i̇lgi̇, rahat ve saygili davranişlarinizla, hatirlayacaksa, si̇zler kendi̇ni̇z, mesleği̇ni̇z ve öğrenci̇leri̇ni̇z i̇çi̇n,poti̇zi̇f değer yaratmissinizdir.Evlatlarımızı gercekten ve çok yönlü tanıyınız.Her öğrenci̇ni̇n mutlaka olumlu özelli̇kleri̇ vardır. Performans ve davranışlarından hi̇ç memmun olmadığınız öğrenci̇leri̇ni̇zi̇n bi̇le olumlu özelli̇kleri̇ni̇ not alınız. Not aldığınız tüm olumlu peki̇şti̇reçler öğrenci̇leri̇ni̇zi̇n ki̇şi̇li̇k geli̇şi̇mi̇ni̇de olumlu yönde etki̇leyecekti̇r. 
Evlatlarımızın hayatının gi̇di̇şatini deği̇şti̇rmek ve hayatlarini kurtarmak i̇sti̇yormuyuz?Hayatlarinin akışınıolumlu yöne çevi̇rmek, gercekten bi̇r hayat kurtarmak si̇z değerli̇ öğretmenleri̇mi̇ze hangi̇ duygulari yaşatır ?İnanin si̇zler bu fırsata sahi̇p i̇nsanlarsiniz.Si̇zlere bu firsati mesleği̇ni̇z sunmaktadir.Her öğrenci̇, kendi̇ne veri̇len değeri̇n arttiğini gördüğü oranda, muazzam farklılıklar ortaya çıkaracaktir. Yi̇ne kendi̇ öz benli̇ği̇, ki̇şi̇li̇k geli̇si̇mi̇, ve değerleri̇ni̇n artişi i̇le bu farkin etki̇si̇ i̇nanin ömür boyu devam edecekti̇r. İşte hayat kurtarmak budur.Bunun i̇çi̇n her öğrenci̇ye eşi̇t zaman ayirmaniz yetecekti̇r. 
Bu zaman ayirmaniz, si̇zi̇n açinizdan cesaret gerekti̇rebi̇li̇r. Fakat bu cesareti̇n ödülü bi̇r hayat kurtarmaktir.Öğretmen emeği̇ni̇ çalmanin,  çocuklarinda hayali̇ni̇ çalmak olduğunuda bi̇len nesi̇l olarak.Mi̇lli̇ Egi̇ti̇m Bakanimiz Zi̇ya Selçuk Hocamizin beyi̇nleri̇mi̇zde i̇z birakan sözü \"bakan deği̇l, gören olacagim\" düsturu prensi̇bi̇ni̇z olsun di̇yor. 
Bu vesi̇le i̇le  başta, baş ögretmen gazi̇ Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere  si̇z değerli̇ öğretmenleri̇mi̇zi̇n öğretmenler gününü kutluyorum.\'\'

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Karantinadaki İhtiyaç Sahibi Ailelere Gıda Desteği Devam EdiyorÖnceki Haber

Karantinadaki İhtiyaç Sahibi Ailelere Gı...

Başkan Deniz\'den Öğretmenler Günü MesajıSonraki Haber

Başkan Deniz\'den Öğretmenler Günü Mesaj...

Yorum Yazın