Balayı Villası Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Balayı Villası Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Balayı Villası Kiralarken Nelere Dikkat Edilmeli?

Evlenen çiftler için oldukça önemli bir gün olan düğün günü ardından balayı tatili bu özel günü taçlandıran bir öğedir. Baş başa romantik bir tatil için son dönemlerde balayı villalarının tercih edilirliği artmıştır. Lüks ve özel villalarda çiftler hem dinlendikleri hem de eğlendikleri bir tatil geçirirler. Dileyenler doğa içinde yer alan villaları tercih ederken dileyenler ise denize sıfır villaları tercih eder. Gözlerden uzak bir tatil için muhafazakar villa seçenekleri ön plana çıkar. Yaz tatili için havuzlu villalar ön plana çıkarken kış tatilleri için şömineli villalar tercih edilir.

Çiftlerin hayallerindeki gibi bir tatil için villa kiralama sırasında dikkat etmesi gereken başlıklar bulunur.

Villa Kiralama Yapılan Sitenin Güvenilirliğine Dikkat Edilmelidir

Kiralık villa seçeneklerine yönelimin artması ile birçok farklı villa kiralama sitesi kurulmuştur. Kişiler bu siteler sayesinde birkaç dakika içerisinde diledikleri türde bir kiralık villa bulabilir. Ancak kiralama yapılan sitelerin güvenilirliği oldukça önemlidir. En iyi villa kiralama sitesi başlığı altında öncü bazı markalar bulunurken bu sitelerde güvenilir villa kiralama işlemleri gerçekleştirilir. Türsab onaylı sitelerden kiralama yapmak bu noktada oldukça önemlidir. Yapılan işlemler resmi kayıtlar altına alınmalıdır. Bu sayede olası bir olumsuz durumda hem kiracının hem de ev sahibinin hakları korunur.

Aranan Özelliklere Uygun Olmalıdır

Balayı villaları havuzlu, bahçeli, jakuzili veya şömineli olabilir. Çiftler aradıkları tatil konseptine uygun villanın hangi özellikleri olması gerektiğine karar verir. Kiralama işlemi öncesinde bu kriterlere uygun villalar değerlendirilmelidir. Yaz tatili için gidilen bir villanın havuzu olması büyük önem taşır. Çiftler kendilerine ait havuzlarda diledikleri gibi yüzebilirler. Şezlonglarında rahatça güneşlenirler. Günün her saatinde havuz keyfi yapabilirler.

Kış tatillerinde ise manzaralı ve şömineli balayı villaları ön plana çıkar. Karlar altında kalan manzaralara karşı şömine başında geçirilen saatler romantik bir tatil deneyimi yaşatır. Kapalı havuzlu villa seçenekleri bu noktada büyük bir ilgi toplar. Kapalı havuz sayesinde kışın dahi kişiler villaları içerisinde havuz keyfi yaparlar.

Geniş bir villada kalmak isteyenler geniş aileler için olan villa seçeneklerini değerlendirir. Bu büyük villalarda kimi zaman çocuk havuzlu bir havuz yapısı bulunur.

Balayı tatiline çıkarken evcil hayvanlarını da yanında getirmek isteyenler evcil hayvan kabul eden villalara yönelir. Bu sayede evcil dostları da bu özel tatillerinde yanlarında bulunur.

Kalınacak Gün Sayısını Belirleyerek Villa Seçilmelidir

Haftalık veya günlük villalar arasından kalınacak gün sayısına göre kategori seçimi yapılmalıdır. Uzun süreli kalacak kişiler yazlık konseptine sahip haftalarca kiralanabilen lüks villalara yönelir. Bazı villalar uzun süreli konaklamalarda daha uygun fiyatlıdır. Ucuz kiralık villa seçenekleriyle ilgilenen çiftler uzun süreli konaklama için, erken rezervasyon yaparak ve bayram gibi dönemlerin dışında balayı villası kiralamalıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur Muhtarlar Derneği KurulduÖnceki Haber

Anamur Muhtarlar Derneği Kuruldu

Gökçen & Yavuzhan Sonsuzluğa Evet DedilerSonraki Haber

Gökçen & Yavuzhan Sonsuzluğa Evet Dedile...

Yorum Yazın