Ara Tatil Uzatıldı Mı ? Okullar Ne Zaman Açılıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ara Tatil Uzatıldı Mı ? Okullar Ne Zaman Açılıyor
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Ara tatil uzatıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatilinin keyfini çıkarıyor. Bazı haber sitelerinde yer alan haberler sonrası tatilin uzatılıp uzatılmadığı merak ediliyor. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yayınlanan takvim doğrultusunda okullarda son ders zili 10 Kasım'da çalmıştı. Peki; 2023 ara tatil uzatıldı mı? Okullar ne zaman açılıyor, Kasım ara tatil kaç gün sürecek? İşte 2023-2024 MEB takvimi ve detaylı bilgiler!

Ara tatilin uzatılıp uzatılmadığı ve okulların ne zaman açılacağı ile ilgili araştırmalar son çıkan iddialar sonrası hız kazandı. İlköğretim ve ortaöğretim düzeyindeki yaklaşık 19 milyon öğrenci, 10 Kasım tarihi itibarıyla ara tatile girdi. Bazı haber sitelerinde yayınlanan haberler sonrası ''Ara tatil uzatıldı mı?'' sorusu milyonlarca veli ve öğrencinin gündemindeki yerini aldı. Öte yandan sömestr ve 2. ara tatil için de 2023-2024 dönemi MEB takvimi kontrol ediliyor. Peki; Okullar ne zaman açılıyor, Kasım ara tatil kaç gün sürecek? İşte ara tatil son durum gelişmeleri…

ARA TATİL UZATILDI MI?

İlk ve ortaöğretim öğrencileri, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılının ilk ara tatilinin keyfini çıkarıyor.

Sosyal medyada ve bazı haber mecralarında tatil süresinin uzadığına dair paylaşımlar hızla yayıldı. İddiaya göre; 5 gün sürmesi planlanan ara tatile uzatma geldi. Hal böyle olunca ''Ara tatil uzatıldı mı?'' sorusu yanıt aramaya başladı.

"Ara tatil uzatıldı" iddiası gerçeği yansıtmıyor.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Milli Eğitim Bakanlığı 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına ait çalışma takvimine göre Kasım ara tatili 13 Kasım'da başladı ve 17 Kasım'da bitecek. Hafta sonları da dahil edildiğinde 5 günlük tatil süresi 9 gün olacak.

Öğrenciler, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü ders başı yapacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Jandarmadan Uyuşturucu Madde Ticaretine OperasyonÖnceki Haber

Jandarmadan Uyuşturucu Madde Ticaretine...

Başkan Kılınç Adaylık Başvurusunu Yaparak Genel Başkan Bahçeliyi Ziyaret EttiSonraki Haber

Başkan Kılınç Adaylık Başvurusunu Yapara...

Yorum Yazın