Anamurlu Muhtarlar Kaymakam Başaran\'nı Geri İstiyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamurlu Muhtarlar Kaymakam Başaran\'nı Geri İstiyoruz
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamurlu Muhtarlar Kaymakam Başaran\'nı Geri İstiyoruz
Ak Parti,SİYASET,Anamur,Anamur Haber,Anamur Haberleri,



Anamurlu Muhtarlar Kaymakam Başaran\'nı Geri İstiyoruz.


Anamurlu Muhtarlar, Anamur Kaymakamlığı yapmakta iken Mersin Valiliği Hukuk Müşaviri olarak ataması yapılan Mehmet Nuri Başaran’ın 6 aylık görev sürecinin ardından bu görevlendirmeden rahatsızlık duyduklarını ifade ettiler. Muhtarlar, Halkla iç içe sorunların çözümü noktasındaki görev ve yetkileri ölçüsünde özverili çalışmaları, Devleti ve Cumhurbaşkanını temsili konusunda da üstün başarı gösteren bir Kaymakamın aniden böyle görev değişikliği yapılmasının verdiği üzüntüyü dile getirerek, geçici görevin iptal edilerek Kaymakam Başaran’ın görevine iadesini Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Basın aracılığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dan ve İç işleri Bakanı Süleyman Soylu’dan arz ve talep ettiler.

Anamur Mahalle Muhtarları Ak Parti ilçe Başkanlığında Basın toplantısı düzenleyerek, Kaymakam Başaran’ın görevine iadesini Ak Parti İlçe Teşkilatı ve Basın aracılığı ile Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dan ve İç işleri Bakanı Süleyman Soylu’dan arz ve talep ettiler.


Muhtarlar adına Basın açıklaması Çeltikçi Mahalle Muhtarı Mustafa Aytugan okudu.

Anamur Muhtarlarının Basın Açıklaması Şöyle;


\'\'Yerel basınımızın çok kıymetli saygıdeğer basın mensupları Anamur muhtarlarımızın basın açıklaması davetine katıldığınız için hepinize ayrı ayrı muhtarlarımız adına çok teşekkür ederim. Anamur halkımızın temsilcileri biz muhtarların aynı fikirde buluşarak açıklama gereği duyduğumuz ana konumuz İlçe Kaymakamlık Makamında son yıllarda sık sık mülki amir değişikliğinin olmasıdır. Bu açıklamayı neden AK PARTİ ilçe binasında yapıyoruz, çünkü hükümetimizin temsilcisi oldukları için sesimizi siz değerli basınımızın ve AK PARTİ ilçe Başkanlığımızın kanalıyla Sayın İçişleri Bakanımıza ve Sayın Cumhurbaşkanımıza duyurmak için yapıyoruz. Öncelikle bastıra bastıra şunu söylemek isteriz. Bizim siyasi partiler, kurumlar, kişi ve kişilerle ilgili hiçbir sorunumuz ve problemimiz yoktur. Biz Anamur halkının temsilcileri muhtarlar olarak Mülki amirimizin sık sık değişmesi konusunda son derece üzüldüğümüzü ve rahatsızlık duyduğumuzu dile getiriyoruz. Kanunlarımızın elverdiği, nizam ve usuller çerçevesinde Mülki Amirlerimizin görev süresi elbette sınırlıdır. Bu durumun son derece bilincindeyiz. Bizim üzüldüğümüz durum, kişi veya kişiler değil makamdır. İlçemize gelen mülki amirimizin hepsiyle bizler halkımızın problemlerini çözmek ve sorunsuz ve uyumlu bir şekilde çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz.



Her gelen Mülki Amirimizin başımızın üstünde yeri vardır. Fakat bizleri ve bölge halkımızı tanıma ve tanışma süresi doğal olarak belli bir süre alıyor. İlçemizin sorunları üzerine projeler üreterek çözüm odaklı çalışmalar başlatılmak istenirken görev değişikliğinin olması, bir çok problemimizin çözüme kavuşması anlamında yine belli bir süre askıda kalmasına neden olmaktadır.



Sayın Cumhurbaşkanımızın devlet büyüğümüz olarak temsilcisi makamı olan, Kaymakamlık makamında görevini kanunlarımızın verdiği yetkiler çerçevesinde, halkımızla iç içe üzüntüsü ve sevincini paylaşarak, dünyada ve ülkemizde Covid-19 salgın hastalığının ölümlere neden olduğu süreçte ve hükümetimizin almış olduğu önlemleri bizzat sahaya inerek halkımıza anlattığını ve önemsediğini bizzat siz değerli basınımızla birlikte hepimiz biliyoruz.



Hal böyleyken Sayın Kaymakamımızın Valiliğimize çekilmesine bir anlam veremediğimiz gibi bizleri de derinden üzmüştür. Bu durumun en kısa sürede uygun hale getirilmesi için siz değerli basınımızın desteğiyle AK PARTİ ilçe başkanımızdan, Sayın İçişleri Bakan’ımızdan ve Sayın Cumhurbaşkanı’mızdan Anamur halkımızın temsilcileri Muhtarlar olarak arz ve talep ederiz.\'\'



Ak Parti,SİYASET,Anamur,Anamur Haber,Anamur Haberleri,

Ak Parti,SİYASET,Anamur,Anamur Haber,Anamur Haberleri,

Ak Parti,SİYASET,Anamur,Anamur Haber,Anamur Haberleri,




(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur Dikkat, Şiddetli Yağış UyarısıÖnceki Haber

Anamur Dikkat, Şiddetli Yağış Uyarısı

İyi Tenis raketleri Seçimi İçin Araştırma YapılmalıdırSonraki Haber

İyi Tenis raketleri Seçimi İçin Araştırm...

Yorum Yazın