Anamur'da Gazeteciler Kahvaltıda Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur'da Gazeteciler Kahvaltıda Bir Araya Geldi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ,Anamur Belediyesi 82 Sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Basın Mensuplarını bir araya geldi.

Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ,Anamur Belediyesi 82 Sosyal tesislerinde basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Kahvaltı proğramına, Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Meriç Dede, Emniyet Müdürü Ömer Engin Genç, Belediye Başkan Yardımcıları Türkan Kasapoğlu ve Mehmet Tuğrul ile Gazeteciler katıldı.

Hidayet Kılınç, Gazetecilerin yaklaşık üç yıldır görevde olduklarını ve 24 saat kesintisiz ve eşit görev anlayışı ile görev yapmakta olduklarını kaydederek bu görevi yerine getirirken basının öneminin farkında oluklarını söyledi. Kılınç, “Yaptığımız çalışmalarımızın vatandaşımıza aktarım noktasında basınımızın önemi çok büyüktür. Biz bu önemin farkındayız bu güne kadar uyum içerisinde sizlerle ve kurumlarımızla çalıştık. İnşallah bundan sonra da bu uyumlu çalışmalarımız devem edecek. Bu önemli hizmetinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyor. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü Kutluyorum.” Dedi.

Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir konuşmasında, “Gazetecilik mesleği aynı zamanda bir kamu hizmeti olarak ta görüyoruz. İlçemizin sorunlarını, şikayetlerini, halkımızın neler düşündüğünü gazeteleriniz, haber siteleriniz aracılığı ile hem biz yöneticilere hem de toplumun diğer fertlerine aktarıyorsunuz bu önemli bir kamu hizmetidir. Bizde sizlerin yapmış olduğunuz haberlerden ders çıkarıyoruz, onları okuyoruz.ve üstümüze düşen görevleri yapmaya çalışıyoruz. Ben bu güne kadar Kaymakamlık ve siz değerli gazetecilerimizle aramızda bir iletişim sorunu olmadı. Bu iletişimimiz bundan sonra da devam edecek.” diyerek. Tüm Gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü Kutluyorum dedi.

Anamur Gazeteciler Cemiyet Başkanı Zümrüt Cömertler ise, Geleneği bozmayarak göreve geldiği günden bu yana 10 Ocak Gazeteciler gününde bizleri konuk eden Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç’a Teşekkür ediyorum. Dijital Gazeteciliğin ve Sosyal medyanın gazetenin önüne geçtiğinden dolayı, vatandaş olarak okuma alışkanlığını yitirdiğini düşünüyorum. Diyerek, yerel basının desteklenmesi gerektiğini vurguladı.

Kahvaltı toplu fotoğraf çekimleri ve Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’ın gazetecilere hediye ve çiçek takdimi ile son buldu.


  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cömertler” Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından basının güçlü olması gerekÖnceki Haber

Cömertler” Demokrasinin vazgeçilmez unsu...

Şehitoğlu: “Eski bayramlarımızı geri istiyoruz”Sonraki Haber

Şehitoğlu: “Eski bayramlarımızı geri ist...

Yorum Yazın