Anamur'da Bir İlk; Vosvos'a İsim Koydular

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur'da Bir İlk; Vosvos'a İsim Koydular
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur'da Bir İlk; Vosvos'a İsim Koydular
Anamur Haber,Anamur Son Dakika,

 

Özcan GÜNGER / Özel Haber ; Anamur\'da Bir İlk; Vosvos\'a İsim Koydular

Faaliyete başladığı günden bu yana ilklere imza atarak yükselişini sürdüren ve kaliteli hizmet anlayışını çalışmalarının tümüne yansıtan Kayı Film Fotoğraf Stüdyosu Anamur\'a üstü açık ve kapalı kullanılabilen bir vosvos kazandırdı.

Geçtiğimiz yaz teknoloji devlerinin ürettiği son sistem ekipmanları kadrosuna katarak adından söz ettiren Kayı Film 2021\'e de hızlı bir giriş yaptı. Kayı Film tarihi çok eskilere dayanan ve dünyanın en çok ve en uzun üretilen aracı olması ile ünlü volkswagen beetle, halk diliyle kaplumbağa, Anamur diliyle tosbağa olarak adlandırılan ve günümüzde antika araç statüsü kazanan vosvos modellerinden birini Anamur\'a kazandırdı.

Muhammed İbrahim Arıkan ve Eşi Fatma Arıkan tarafından satın alınan araç geçtiğimiz hafta Anamur\'a getirilirken Anamurda küçük büyük demeden herkesin ilgisini gördü.

Vosvos sahipleri tarafından sürdürülen bir gelenek olan vosvos\'a isim koyma geleneği Kayı Film Fotoğraf Stüdyosu tarafindan da yaşatılmaya devam edildi. Metalik Mavi rengi ve orjinal duruşuyla herkesin sahip olmayı isteyeceği araçlardan biri olan Vosvos\'a Kayı Film instagram hesabı üzerinden isim önerileri alınarak Maviş ismi verildi. Kayı Film\'in vosvosa müşteri önerileri ile Maviş ismini vermesi takdir topladı.

İşadamı Muhammed İbrahim Arıkan Anamur\'a antika sayılabilecek bir araç kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifâde ederken, Vosvos Maviş\'in düğün, nişan, Kına, Dış çekim, sünnet, doğum günü ve tüm özel günlerde kullanılabileceğini belirtti.

Ulusal anlamda Festival, Fuar, Konser ve Organizasyonlara da imza atan Kayı Film Şirketi Sahibi Fatma Arıkan da Bizler Kayı Film olarak hep en iyiye doğru emin adımlarla yol almaktayız. Firmamız bünyesinde hizmet veren tüm ekipmanlarımızı 6 ay önce yenilemiştik. 2021 için de başta düğün sektörü olmak üzere birçok alanda müşterilerimize hizmet verecek vosvos Maviş\'i ilçemiz Anamur\'a kazandırdık.

İlçemizde de büyük ilgi gördü. İnsanlar aracımızla fotoğraf çektirmek istiyor. Herkesin ilgisini çekiyor.

Bu araçlar kıymetli araçlar, bakımlı, göze hoş görünen ve sizi yolda bırakmayacak şekilde bir modelini bulmak oldukça zor. Tam 6 aylık bir araştırmayla bu aracı bulduk.

Anamur\'un tanıtımına da katkı sağlayacağını umut ediyorum. Ayrıca Kayı Film olarak pandemi dönemi demeden yatırımlarımızı teknoloji alanında da hızla sürdürüyoruz. Haberleştirme düşünceniz için de sizlere ayrıca teşekkür ederim. Dedi.

Biz de vosvos Maviş\'in Kayı Film Fotoğraf Stüdyosu\'na, müşterilerine ve Anamur\'a Hayırlı olmasını diliyoruz.

 
 
 
 
 
 

 

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eğitim Sen\'den Anamur CHP Örgütüne ZiyaretÖnceki Haber

Eğitim Sen\'den Anamur CHP Örgütüne Ziya...

Toroslar’da Karla Kaplı Yollar Açıldı, Mahsur Kalanlar KurtarıldıSonraki Haber

Toroslar’da Karla Kaplı Yollar Açıldı, M...

Yorum Yazın