Anamur İYİ Parti ,Akşener’i Mut ve Ermenek Ziyaretlerinde Yanlız Bırakmadı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur İYİ Parti ,Akşener’i Mut ve Ermenek Ziyaretlerinde Yanlız Bırakmadı
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Ermenek ilçesinde tarihi Zeyve Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve pazarcılarla sohbet etti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Karaman ziyareti kapsamında Mut ve Ermenek ilçelerinde ziyaret etti.

Programa, İyi Parti İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu öncülüğünde otobüslerle katılım sağlandı.İYİ Parti Mersin il Başkanı Mehmet Dutar, Mersin Milletvekili Behiç Çelik’in de Genel Başkan Akşener’e eşlik ettiği ziyaretlere Anamur’dan İYİ Parti ailesi olarak katılan İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman Kahvecioğlu, yönetim kurulu üyeleri ve Partili bir gurup Genel Başkan Akşener’i yalnız bırakmadı.

Akşener Mut'ta "Gençliğin umudu Meral Akşener", "Başbakan Akşener", "Çiftçinin umudu Akşener" sloganlarıyla karşılandı.

 Akşener, vatandaşların dertlerine çözüm üretilemediğini savunarak, emekli maaşının da asgari ücret seviyesinde olmasını istediklerini aktardı.

Gençlerin ve kadınların yenilmeyeceğini dile getiren Akşener, "Benimle ilgili ne yaparlarsa can ve baş üstüne. Gelin bakın, yarım milim geri adım atan onlar gibi olsun. Şimdi bakın her bir haltı yiyebilirler seçime giderken ama ne dedi gençler? 'Kahrolsun istibdat yaşasın hürriyet'. Bunu diyen gençler, kadınlar, yaş almışlar yenilebilir mi bu ülkede? Hayır mümkün değil. Geliyor 'atta'ya gitme zamanı." diye konuştu.

Ermenek ilçesinde tarihi Zeyve Pazarı’nı ziyaret ederek esnaf ve pazarcılarla sohbet etti.

Pazar alanındaki fahiş kira bedellerinden şikayet eden esnaf, satış yerlerini kaybetmekten duydukları endişeleri dile getirdi. Akşener, şunları söyledi:

''Benim şöyle bir yöntemim var 20 Ocak 2020’den beri esnaf geziyorum, hiçbir dükkan içinde hiçbir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim sadece esnafın derdini, önerilerini hatta eleştirilerini dinledim. Sonra arkadaşlarım kanun teklifini, soru önergesi veriyor iktidarı haberdar ediyorlar. Muhalefet vatandaş tarafından halkın avukatlığını yapmak üzere görevlendirilir iktidar ise hizmet etmek için görevlendirilir.''

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dikkat! Her Şişlik ve Kızarıklık Alerji OlmayabilirÖnceki Haber

Dikkat! Her Şişlik ve Kızarıklık Alerji...

Anamur Belediyesi Dev Açılışa HazırlanıyorSonraki Haber

Anamur Belediyesi Dev Açılışa Hazırlanıy...

Yorum Yazın