Anamur Emniyetinden Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur Emniyetinden Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur Emniyetinden Öğrencilere Trafik Güvenliği Eğitimi
Anamur Son Dakika, Anamur, Anamur Haber, Anamur Haberci, Anamur Haberleri, Anamur Emniyet,

Anamur Manşet / Haber Merkezi ; Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polisleri ve Trafik Polisleri bu yaz döneminde Cami Kur-an kurslarına ve öğrenci yurtlarına giderek öğrencileri trafik güvenliği ve trafik kuralları, çocuk güvenliği ve çocuk istismarı ve ayrıca suda boğulma olayları ile ilgili bilgilendirdi.

Kurslarda çocuklarla konuşan polisler, trafik kurallarına anlattıktan sonra, trafikte uyulması gereken kurallar hakkında anne-babaların ve trafikteki diğer büyüklerin çocukları tarafından uyarılmasının daha etkili olduğunu belirterek, trafikte kurallara uymamaları durumunda, büyüklerini uyarmalarını istedi.
Ayrıca Toplum Destekli Polisler öğrencilere polislik mesleğini anlattıktan sonra çocukları çocuk güvenliği ve istismar konularında bilgilendirdi. Çocukları; oyun alanları okul bahçeleri apartman-site bahçeleri ve oyun parkları dışında oynamaması gerektiğini, inşaat metruk binalardan uzak durmalarını, yabancılarla konuşmamalarını, yabancı kişilerin verdiği herhangi bir şeyi yiyip içmemelerini ve büyüklerinden habersiz dışarı çıkmamalarının gerektiğini belirterek olası bir kaçırılma olayına karşı “imdaaat” diye bağırarak çevredekilerden Yardım istemelerini, Kaybolmaları durumunda ise karşılarına çıkan polis abilerinden veya ablalarından korkmamalarını ve onlardan ailelerini bulmaları konusunda yardım isteyebileceklerini, ayrıca polislerin gece gündüz kendilerine yardımcı olabileceğini belirtmişlerdir. Etkinlik sonrası çocuklara çikolata ve bilgilendirici broşürler dağıtan emniyet görevleri, broşürleri aileleriyle birlikte okumalarını istediler.











  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamurspor\'un Birlik ve Beraberlik Yemeğine DavetÖnceki Haber

Anamurspor\'un Birlik ve Beraberlik Yeme...

5.Karakucak Güreşleri Abanoz Yaylasında BaşlıyorSonraki Haber

5.Karakucak Güreşleri Abanoz Yaylasında...

Yorum Yazın