Anamur Eğitim-Bir Sen İftar Yemeği Düzenledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur Eğitim-Bir Sen İftar Yemeği Düzenledi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol
Anamur Eğitim-Bir Sen İftar Yemeği Düzenledi
Anamur, Anamur Haberci, Anamur Haber, Anamur Haberleri, Anamur Son Dakika,





Özcan GÜNGER / Anamur Manşet ;
 Anamur Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir Sen) İftar Yemeğinde bir araya geldi.

Anamur Öğretmen Evinde düzenlenen iftar yemeğine Eğitim-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum,Mersin Kamu Sen ve Eğitim Bir Sen İl Başkanı Abdullah Çelik, Anamur İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan.Bozyazı Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin,AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Zeynep Gül Yılmaz,Anamur Ak Parti ilçe temsilcileri,daire amirleri,okul müdürleri,çok sayıda memur ve öğretmen katıldı.



DEMİREL ; SORUMLUKLARIMIZ VE YÜKÜMLÜLÜKLERİMİZ BÜYÜK


Anamur Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir Sen) Başkanı Hasan Demirel konuşmasında,\'\' İçinde bulunduğumuz ramazan ayının bize yüklemiş olduğu sorumlulukla dünyamızda günde açlıktan ölen 24 bin insanın ötekinin ölmesini nasıl engelleyebilirim derdinde olan yapmamız gerekipte yapmadıklarımızdan dolayı da hesaba çekileceğimizi idrakinde olan dava arkadaşlarım gerçekten sorumluluğumuz ve yükümlülüğümüz ağır ve büyük. Allaha,ailemize insanlığa ve doğaya karşı çok ciddi Rabbimizin bizlere yükledikleri sorumluluklarımız var Yaradılış ayarlarımıza dönme zamanı olan oruçlarımız ve namazlarımız bize asıl adam gibi adam olmaya sevk eden araçlarımız olmalıdır.\'\' Dedi.



ÇELİK ; 1 MİLYON 10437 TEŞKİLATIMIZIN MENSUPLARINA SELAM OLSUN
Mersin Kamu Sen ve Eğitim Bir Sen İl Başkanı Abdullah Çelik, bir konuşma gerçekleştirdi.Konuşmasında \'\'sendikacılıkta çeyrek asırı devirdik,26. yılını yaşıyor şu anda Eğitim Bir Sen 26 yıl önce bir avuç dava adamı yola çıktığında onlara sendikacılık sizin işiniz değil diyenlere inat gece gündüz durmadan çalışarak Memur Sen \'nin bayrağını en yükseklere çıkartarak 1 Milyon 10437 üyeye imza atan teşkilatımızın tüm mensuplarına selam olsun.\'\' Diye konuştu.





OLÇUM ; GÖZÜMÜZÜ BUDAKTAN SÖZÜMÜZÜ KULAKTAN ESİRGEMEDİK

Eğitim-Bir Sen Genel Başkan Yardımcısı Atilla Olçum bir konuşma gerçekleştirdi.Olçum ,\'\' Eğitim Bir Sen ve Memur Sen olarak kurulduğumuz günden bu güne kadar milletin değerlerinden refarans alarak bu milletin geleceğini kendimize dert edinerek bu milletin birliği ve beraberliği için kaygısı ve kavgası olanların sevdası bir olanların ortak paydasında buluştuğu siz değerli üyelerimizle bu milletin değerlerini kendimize dert edindik ve çalışanlar boyutuylada kamu çalışanlarının kazanımlarını kendimize dert edindik.\'\'

Ayrıyeten Olçum \'\'derdi olan bir sivil toplum kuruluşu olarakta kurulduğumuz günden bu güne kadar gözümüzü budaktan sözümüzü kulaktan esirgemedik \'\' dedi.

AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Zeynep Gül Yılmaz konuşmasının ardından,Anamur Eğitimciler Birliği Sendikası (Eğitim-Bir Sen) \'nin düzenlemiş olduğu iftar programı sona erdi.






[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Cypv8PtyTNI]

















  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anamur AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz\'dan Ramazan Bayramı MesajıÖnceki Haber

Anamur AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz\'dan...

Anamur Jandarma Önünde Trafik Kazası 1 YaralıSonraki Haber

Anamur Jandarma Önünde Trafik Kazası 1 Y...

Yorum Yazın