Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz Muhtarlarla Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz Muhtarlarla Bir Araya Geldi
DİNAMİK KURS YATAY
Abone ol

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz Muhtarlarla Bir Araya Geldi. 

Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz, ilçede bulunan 56 mahalle muhtarı ile belediyeye bağlı 82 Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen akşam yemeğinde bir araya geldi. 
19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Deniz, 6 aylık hizmet döneminde gerçekleştirilen hizmetleri anlattı. 56 mahallenin tamamına eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını ifade eden Başkan Deniz; "Bizlerde tıpkı ilk kez seçilen muhtarlarımız gibi Belediye Başkanlığının henüz birinci dönemindeyiz. Ancak geçtiğimiz 5 yılda İlçe Başkanı olarak Mersin Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerini takip ederken birçok muhtarımızla bir araya gelme ve mahallelerimizin ihtiyaçlarını tespit etme fırsatı yakaladık. Geçmiş 5 yılda edindiğimiz tecrübelerle önümüzdeki 5 yıllık süreçte 56 mahallemizin tamamında sorunları ortadan kaldırmayı hedefliyoruz. Göreve geldiğimiz 6 aylık kısa süre içerisinde 38 kırsal mahallemizde 300 kilometreye yakın yol bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdik, 5000 metrekare parke döşedik, yüzlerce büz döşedik. 600 ton rotmiks ile mahallelerimizde bozulan yollarda tamirat gerçekleştirdik. Park ve yeşil alanlarımıza binlerce çiçek ve ağaç dikimi yaptık. Yönetim anlayışını değiştirdiğimiz Pullu Tabiat Parkı, 82 Sosyal Tesisler, Halk Kafe gibi belediyemize bağlı işletmelerden 15 milyon TL gelir elde ettik. Açtığımız halk kafede neredeyse maliyetine satış yaparak insanlarımızın 100 TL’ye çocukları veya torunlarıyla gidip dilediğini alabileceği bir sosyal tesis oluşturduk. Bizzat belediyemiz tarafından düzenlenen yada belediyemizin katkıda bulunduğu sosyal ve kültürel etkinliklerde zirveye ulaştık. Belediyemizi hem mali açıdan hem iş planlaması açısından bir disipline soktuk. Yeni yıldan itibaren hayata geçireceğimiz projelerle hangi mahallemizde ne sorun varsa mutlaka bir çözüm üretecek ve ilçemizi hakkettiği modern şehirler statüsüne kavuşturacağız. Hem Mersin Büyükşehir Belediyemizin hem Anamur Belediyemizin gerçekleştireceği hizmetlerle hepimizin hayali olan Marka Kent Anamur hedefine ulaşacağız. Bizleri programımızda yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor, tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

Muhtarlar Günü programına Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz’in yanı sıra, Muhtarlar Derneği Anamur Şube Başkanı, Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve Yerel Basın Temsilcileri katıldı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Durmuş Deniz Rauf Denktaş Parkı'nda Yenileme Çalışması BaşlattıÖnceki Haber

Başkan Durmuş Deniz Rauf Denktaş Parkı'n...

Başkan Vekili AYHAN ve Başkan Yardımcısı ÜNAL'dan Anamur Manşet Gazetesine ZiyaretSonraki Haber

Başkan Vekili AYHAN ve Başkan Yardımcısı...

Yorum Yazın