© Anamur Manşet 2012- 2024

Yiğitler Anamur\'da Er Meydanına Çıktı

Yiğitler Anamur\'da Er Meydanına Çıktı



Özcan Günger / Anamur Manşet ; Yiğitler Anamur\'da Er Meydanına Çıktı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Ağustos Büyük Taarruz ve Zafer Haftası dolayısıyla düzenlenen ‘5. Geleneksel Karakucak Güreşleri’ Anamur’un Abanoz Yaylası’nda başladı. 

Anamur’un serin yaylası Abanoz’da başlayan güreşlere Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin Milletvekili Adayı Mehmet Ali Gökmen, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İlçe Başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.


İlk günün kazanan ve Başpehlivan olan yiğidi ise Hüseyin Gündüz oldu.Dereceye giren güreşçiler ödüllerini MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın elinden aldı.

Abanoz’un serin havası Sevcan Orhan şarkıları ile ısındı

Güreşlerden sonra başlayan konser etkinliğinde sahneye ilk çıkan isim Mersin’in sevilen isimlerinden Kadir Somer oldu. Abanoz Yaylası’nın semaları havai Fişek gösterileri ile renklenirken, Kadir Somer’den sonra sahne alan Sevcan Orhan türkülerini, Abanoz’un serin havasına rağmen alanı dolduran dinleyicileri ile hep bir ağızdan seslendirdi.















İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER