© Anamur Manşet 2012- 2024

Yeşilçayır”ihtiyaç duyulan her noktaya eşit hizmet ulaştırılacak”

Yeşilçayır”ihtiyaç duyulan her noktaya eşit hizmet ulaştırılacak”



Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri Anamur’un köy yollarında çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.


Büyükşehir yasasıyla birlikte belediyeye bağlanan köylere yaptığı hizmetler çerçevesinde Kükür Mahallesinde (köy) yol yapım ve iyileştirme çalışmalarına ara vermeden devam ediliyor.

Kükür Mahallesine giderek çalışmaları yerinde gören ve yol yapım çalışmalarında çalışan emekçilerle görüşen, CHP İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, vatandaşlarla da görüşmeler yaparak, Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in selamlarını iletti, taleplerini aldı.
Mahalle sakinleri, hizmetin gelmesi noktasında hiçbir kaygılarının olmadığını belirterek, köylerinin eksiklikleri ile taleplerini CHP İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır’a söylediler.
CHP İlçe Başkanı ve Mersin Büyükşehir Siyasi Koordinatör Sorumlusu Turabi Yeşilçayır da, “ Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, kent merkezlerini olduğu kadar, büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen köyleri de önemsiyor. Elbette Vahap Başkanımızdan önce de köylere hizmet verilmiş ancak eksikler bir takım mahalleler ihmal edilmiş. Vahap Başkanımızın talimatı ile Büyükşehir Anamur Koordinasyon Müdürlüğü bünyesindeki ekiplerimiz kırsal alanda yoğun bir tempoda çalışıyorlar. Yeni yolların açılması, asfalt çalışması, kış mevsiminde tahrip olan yerlerin onarımı ve grup yollarında iyileştirme çalışmaları yapan emekçi kardeşlerimizi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldık, vatandaşların Mersin Büyükşehir Belediyesinden taleplerini aldık. Talepleri rapor ederek, Vahap Başkanımıza sunacağım” diyerek, Mersin Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanındaki her yere mahalle ayrımı gözetmeden, ihtiyaç duyulan her noktaya eşit hizmet ulaştırılacağını söyledi.















var googletag = googletag || {}; googletag.cmd = googletag.cmd || [];




var rid=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad\').id= rid; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_1\', [\'fluid\'], rid); }); var rid2=\"mxd-\"+parseInt(Math.random()*9e5); document.getElementById(\'ad2\').id= rid2; googletag.cmd.push(function() { googletag.pubads().display(\'/36854237/web_anamurmanset.com_similars_native_2\', [\'fluid\'], rid2); });
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});
loading... (sc_adv_out = window.sc_adv_out || []).push({ id : \"632512\", domain : \"n.ads1-adnow.com\" });

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER