© Anamur Manşet 2012- 2024

Yeşilçayır: Çevreyi korumak hepimizin öncelikli görevi

Yeşilçayır: Çevreyi korumak hepimizin öncelikli görevi



Yeşilçayır: Çevreyi korumak hepimizin öncelikli görevi



Özcan GÜNGER / Haber Merkezi ; Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Anamur İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır, çevre bilincinde dikkat çekerek,” tüm canlıların ortak kullanım alanı olan çevreyi korumak hepimizin öncelikli görevi” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda bulunan, park bahçe, yeşil alan, cadde ve sokaklarda park ve bahçeler ekiplerinin yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeden CHP İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır,” Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerimiz ve Koordinasyon Müdürlüğümüzle koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan yerlerde park ve bahçelere bağlı ekipler, yol güzergâhlarında gerek sürücülerin gerekse araç kullananların görüşlerini olumsuz etkileyen ağaçlarda budama çalışmasının yanı sıra, hastalıklı ağaçlar ilaçlandı ve hastalıklı dallar kesildi.

Kısa süre sonra mevsimlik çiçeklerin de ekimine başlanacağını belirten CHP İlçe Başkanı Yeşilçayır, hafta başında büyükşehir belediyesi ağaçları kesiyor gibi bir algı oluşturulmaya çalışıldığına vurgu yapan Yeşilçayır,” Halide Edip Adıvar Caddesi üzerinde bulunan ağaçları budayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, bazı ağaçların dallarında hastalık olması sebebiyle, ağaçları kurtarmak adına diğer ağaçlara oranla fazla budama yaptılar.

Büyükşehir Belediyesi ağaçları kesiyor gibi bir algı oluşturulmaya çalışması şık olmamıştır. CHP’li tüm belediyeler çevre dostu belediyeler, değil ağaç kesmek, çocuk, genç ve yetişkinleri de içinde olduğu çevreyi korumak adına sosyal çalışmalar gerçekleştirerek çevrenin önemini sıklıkla gündeme getirmekteler. Yeşil alanların sayılarının artması için çalışmalar yapmaktalar.” Şeklinde açılamalarda bulunarak;” Çevre ve insan sağlığı bizim için önceliklerimizin başında geliyor.Çevre hepimizin değeri, korumakta hepimizin görevi” dedi.
(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER