© Anamur Manşet 2012- 2024

Yayla Yolu Kışı Bile Çıkaramadı

Yayla Yolu Kışı Bile Çıkaramadı


Anamur-Ermenek Karayolu yetkililerden yardım bekliyor.

Anamur, Ermenek, Bozyazı ve bölge halkının yoğun bir şekilde kullandığı bu yol aynı zamanda Anamur’un ve Bozyazı’nın en gözde yaylaları olan Kaş, Abanoz, Akpınar,Halkalı, Bardat, Elmakuzu,Tersakan,Çoğuluk gibi bir çok yaylaya da ulaşım sağlayan önemli bir yol…!

Anamur – Ermenek karayolu geçen yıl yaz aylarında yol genişletme ve asfaltlama çalışması yapılmıştı.

Okuyucularımız geçen yıl yapılan bu asfaltın sadece göz boyama olarak yapıldığını, kışı bile çıkaramadan hendek yuvasına dönüştüğünü, araçlara verdiği onca zarar hariç, her an olası biz kazaya hatta can kaybına neden olabileceğini iddia ettiler.

Okuyucularımızdan gelen yoğun şikayet ve talepler üzerine bizzat bu yolu giderek yerinde inceledik. Anamur’dan Akpınar yaylasına kadar takip ettiğimiz güzergâhta vatandaşın ne kadar haklı olduğunu gördük.


Dökülen asfaltın üzerinden 1 yıl bile geçmeden bu denli bozulacağı, delik deşik ve ansızın önünüze çıkan ve kaçma imkanınız olmayan devasa çukurları, hendekleri gördük, yaşadık ve fotoğrafladık.


VATANDAŞ YETKİLİLERE ÇAĞRIDA BULUNUYOR..!

Bize ulaşan vatandaşların yetkililere bu konunun iletilmesi ve bir an önce müdahale edilmesi konusundaki ısrarları yanında, devletin imkanlarının nasıl böyle çarçur edildiği, bu kadar masraf edilen bir şehirler arası yol asfaltının 1 yıl bile dayanmadığı, bu asfaltın bu şekilde yapılmasında ihmali olanların sorgulanması gibi daha bir çok talepleri ve istekleri var.


Kaynak:anamurhaber.com




İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER