© Anamur Manşet 2012- 2024

Yalı Mocamp Yalçınkayalar Restaurant Kır Düğün Salonu Beach Club; Hoş Geldin 2020

Yalı Mocamp Yalçınkayalar Restaurant Kır Düğün Salonu Beach Club; Hoş Geldin 2020


Yalı Mocamp Yalçınkayalar Restaurant Kır Düğün Salonu Beach Club işyeri sahibi genç iş adamı İbrahim Yalçınkaya, yeni yıl mesajı yayınladı.

Genç iş adamı İbrahim Yalçınkaya;\'\' 2019 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalacak. 2020 daha fazla umut, daha fazla sevinç, daha fazla mutluluk getirsin. Yaşamınızda güzel yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizlerle olsun. Yeni yılın sizlere ve tüm sevdiklerine sağlık, mutluluk, neşe, başarı,sevgi ve huzur getirmesini dileriz.

Yalı Mocamp Yalçınkayalar Restaurant Kır Düğün Salonu Beach Club olarak yeni yılınızı kutlar, esenlikler dileriz.\'\' Dedi.

(function(E,n,G,A,g,Y,a){E[\'EngageyaObject\']=g;E[g]=E[g]||function(){ (E[g].q=E[g].q||[]).push(arguments)},E[g].l=1*new Date();Y=n.createElement(G), a=n.getElementsByTagName(G)[0];Y.async=1;Y.src=A;a.parentNode.insertBefore(Y,a)})(window,document,\'script\',\'//widget.engageya.com/engageya_loader.js\',\'__engWidget\'); __engWidget(\'createWidget\',{wwei:\'VIDYOME_WIDGET_123873\',pubid:188378,webid:184927,wid:122002,subid:\'http://www.anamurmanset.com/\'});

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER